Kezdő műkörmös vagyok, hány %-al olcsóbban dolgozzak az átlagnál? (tudásbázis)
Hát, igen....ingyen....
Én kezdőként rengeteget dolgoztam ingyen! Kb. 1 évig! Nem volt képem pénzt kérni, mert még közel sem voltak tökéletesek a munkáim, voltak olyan problémák is, ami miatt levált a köröm.....Namost ha fizettek volna érte biztos, hogy a büdös életbe nem jöttek volna hozzám többet! Így meg visszajöttek, kaptak új körmöt, én gyakoroltam és egyre ügyesebb lettem! Tanulópénz!!!
Szia!
Én már 5. éve dolgozom körmösként. Nem könnyű az árakat "belőni".
Ne dolgozz túl olcsón, mert az sem jó. Az ár kialakításakor az is fontos tényező, hogy hol dolgozol: otthon, házhoz jársz, vagy szalonban. Mennyi a költséged: üzemanyag (ha házhoz mész), rezsi, bérleti díj. Az sem mindegy, hogy milyen viszonyban dolgozol: vállalkozó, alkalmazott, feketén....Ennek is van költsége! Az is számít, hogy milyen anyaggal dolgozol: igencsak nagy különbségek vannak az alapanyagok árai között!!! És persze számít, hogy mennyire vagy gyakorlott...
Nem könnyű kérdés, nem igazán tudom százalékban megmondani, de szerintem 10-20%....
Szia szerintem kb 10%.
De nem lehetne ingyen?:DD
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Szeptembertől bölcsi, hogy dolgozzak mellette?
- Zewa minőségű WC papír olcsóbban?
- Hol lehet olcsóbban venni műkörmös géleket, tipeket stb., netről biztonságos?