koszi, epp ma delutan talaltam erre a cimre, irtam is nekik, h melyik megoldast javasolnak?! Sztem Ok lesznek a vegso megoldas - majd megirom, h mi lett a vegeredmeny!
AQngliaban elek - innen tudnam hazavinni - 40Font (kb 12000HUF) s 50 lufi feltoltesere eleg. Haza is tudnam vinni, de tenyleg orult konyezetszennyezesnek tartanam, ha megtennem es a palackot kidobnam. Utana erdeklodtem, s valoban nem eleht vele semmi mast kezdeni, ujratolteni sem, stb... :(
igen, koszi erre en is gondoltam - csak 58db felfujt lufit nem tudok konnyeden szallitani, igy mindenkepp a helyszinen kell nekem felfujni... es az messze van az allatkerttol es mindenfele lufi arustol :(
szia merre laksz helyileg? Ha van a közeledbe pl olyan hely ahol van lufiárus akkor menj oda és kérdezd meg mennyiért tölti meg?Pl ha a fővárosban akkor az állatkertel szemben vannak bazárosok és ott van lufis szerintem feltölti neked ha kéred bizonyos összegért
Kb 60db helium lufira lenne szuksegem megtoltve. A lufik meg vannak, s lattam eldobhato helium palackot is - de orult pazarlasnak tartom, emrt nagy a merete, s sztem csak kornyezetszennyezes lenne. Nem talalok olyan lehetoseget, hesetleg berelhessek ennyi lufi felfujasara alkalmas tartalyt?! - kb ket hetem van ra, h megoldjam...
nagyon szivesen fogadok barmilyen otelet, esetleg ha vkinek van lufis ismerose, aki ekkora mennyiseget diszkont aron feltoltene nekem?!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.