Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre? (tudásbázis kérdés)
Én sem tudok már néhány napja képeket feltölteni, pedig már mindenhogyan próbáltam. Tud valaki segíteni?
Sziasztok!
Napok óta nem enged az iwiw képeket feltölteni. A régiek rendben ott vannak. Valaki tud segíteni? Vagy iwiw-hiba? Nem értem a dolgot.
Hónapok óta nem tudok képet feltölteni....a formátum megfelel, az album üres és mégsem.....ötlet?????????
Szasztok!! Nekem ha problémám van ,rákattintok a segítség gombra,leírom a probléma tárgyát és ezidáig mindíg válaszoltak,,,írd meg,hogy mi mindent próbáltál a képfeltöltésnél,és azt is írd meg ,hogy mióta az új Iwiw van azóta áll fennt a problémád...Kiváncsi vagyok mit írnak vissza:)))elmondják az alternatívákat...
Na, úgy látom, nem lettünk okosabbak :-(
Régen nekem sem volt gondom vele, most frissíteném a gyerkőcökről a képeket és rohadtul dühít, hogy nem sikerül!!! Én Chrome-ot használok, úgyhogy nem ez lehet a bibi!
De régen nem volt gond vele, csak mióta újult az iwiw.
Már arra gondoltam, hogy a böngésző miatt vagy a beállításai miatt. De ahhoz meg nem értek :-( Egyébként Firefox-ot használok.
Én is a méretére gondolnék.
Próbáld lecsökkenteni!
Vagy ha nem megy, írj a moderátornak!
Igeeen!!! De ha gyors vagy, a fájlt még kitudod választani, csak utána nem történik semmi!
Nem hiszem, más oldalra simán felteszi ua. a képet!
Az adatlapodba lépj be ott tudsz feltölteni fotót!
Én is hasonló cipőben járok! De még fájlt kiválasztani sem enged, rögtön eltűnik előlem :-(
Lehet hogy túl nagy a kép mérete..
Sziasztok!
Segítsen valaki, miért nem engedi az iwiw, hogy képet töltsek fel?! Nem léptem túl a megengedett keretet, és más közösségi oldalra simán tudok képet feltenni! Valamit be kellene állítanom? Kiválasztom a fájlt, megnyitom, de nem történik semmi, újra azt írja ki, hogy nincs kiválsztott fájl??!!
Én már régebben is próbálkoztam ,nemcsak most!És igen külön megnyitva okés,bemásolva áll!!:-P,:-D
nem tudom, de az enyém is .gif, arra gondoltam hátha valami más, de nem. én már nagyon régen töltöttem fel. most amúgyis nagyon mahinálják az iwiwet, lehet, h csak most nem lehet.
na és szted mi a megoldás? miért nem mozog az enyém?
a gépen külön megnyitva okés, ott az adatlapomon meg semmi...:-((
nekem van mozgó képem és mozog :)
Ez engem is érdekelne!Ha bemásolok egyet,amely másnál mozog nekem már áll,nem mozog.Gondoltam kellene küldeni az illetőnek egy e-mailt,csak ciki.Hátha valaki mond valami okosságot!:-)
nem, nem működik sajnos
másnál nem néztem/láttam, hogy működik-e, pedig tök jó lenne, pont ez lenne a lényege a képnek :-((
Régebben működtek a gifek, nekem most amióta új van, nem működnek.
Régebben működtek a gifek. Engem idegesíteni szoktak, de gondolom azóta is lehet, vagy nem?
már többeknél láttam, hogy sikerült, de nekem "lemerevedett" :-)))
Szerintem oda nem lehet gifeset feltenni, de ha mégis, engem is érdekelne.
Gif képet hogyan lehet feltenni az iwiwre? Azt szeretném, hogy mozogjon ugyanúgy a kép ott is. Köszi
Nálam is ugyan ez.Itthonrol nem tudom használni csak internet kávézobol.Mert ugyan be tudok lépni,de üzenetet elolvasni nem,mert kiirja,hogy a lap nem megjelenithetö!
További ajánlott fórumok: