Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni? (fórumjáték)
Köszönöm.
Nagyon szép napot. :-)
:-(
Csak felhasználó vagyok.
Kiszedtem az a bigyót, de ugyan azt az oldalt kaptam most is, ugyan azzal a szöveggel, így aztán azt sem tudom, hogy mit kell ott keresnem.
Kódot és jelszót kér, de ami kódot és jelszót kedvesen felajánl, azt meg nem fogadja el.
Jól elnavigáltam magam valahova?
2008-ban regiztél és még nem tudod hogy a linkek közül ki kell szedni a hoxa által berakott szóközt?
Másold, rakd be egy uj cimsorba és szedd ki a
"h tml" közul a space-t
"Karbantartás
A szolgáltatás a rendszer karbantartása miatt átmenetileg nem elérhető, várhatóan 16:00 óráig."
:-((
Teljes biztonság nincs a számitástechnikában
Max. megneheziteni lehet a betörést és a te munkádat
Mert lehet akkor dolgoznod a pénzügyeken ha nem vagy neten és zárolni/titkositani azt a wincsit vagy könyvtárat amiben azok a dolgok vannak
:D
Köszönöm a válaszaidat, de még mindig nem tudom, hogy honnan vegyek biztonságos java-t, mert a NAV-tól ugyan azt lehet letölteni, amit most töröltetni akarnak, a java 7 update 11.
Bárhova megyek föl letölteni, mindig ide lyukadok ki.
Igen, fejben, illetve bankszámlaszám a kikapcsolt wincsin
Én nagy online-ozó vagyok
Bankoláskor sms jön a mobilra kódszámmal
Nem azt mondom, hogy nem lehet ellopni a jelszót és feltörni a számlámat, de ezért nem esek pánikba.
A nethez + a pc-hez erős felhasználói szinten értek
Jött már olyan emil valamely bank nevében hogy adjam meg az adataimat.
"Megadtam" rendesen nekik :)
:-) Számlaszámod, bankkártyaszámod, telefonszámod, pénzügyeid is csak a fejedben vannak?
Én mindent online rendezek.
:D De az is igaz, hogy a legnagyobb értékemet, engem nem tudnak túszul ejteni.
De ha jóképű a csávó, akkor 1-2 kört futok, és hagyom magam. :D
Igazad van, ez most frissített hír
Ennek ellenére úgy gondolom, a gond a "nagyfelhasználók" esetében van, nem a kisembereknél, akik itt mászkálunk a neten.
Volt a WIN-nek is egy frissitése, ami egy bekapott virussal "együttműködve", inditáskor csak fekete képernyőt adott
Nem a frissités, nem a virus, hanem együtt a kettő
No most, az én gépemet célzottan, nem hinném hogy feltörnék így, másfelöl meg minden lényeges adatom, biztonsági mentve van egy kikapcsolt wincseszteren, illetve a fejemben
:-) Játékra is mertem használni, de a bankolásnál
veszélyre figyelmeztetve megerősítést kért a megnyitásra.
Eddig nálam sem volt semmi hiba.
A Mozilla frissítés magával hozta a fertőzött java-t. :-) Igaz, le is tiltotta, de a IE-nél is aktiválni kell.
Tehát, nagylelkűen a felhasználókra bízzák, hogy beengedjenek-e adathalászokat. :-(
"Továbbra is veszélyes a Java
Gálffy Csaba, 2013. január 21. 11:01 "
"Mindössze pár napja érkezett a Java sérülékenységét kijavító folt az Oracle-től, több forrás is arról számol be, hogy a futtatókörnyezet továbbra sem biztonságos. A Full Disclosure biztonsági levelezőlistán Adam Gowdiak, a Security Explorations alapítója bejelentette, hogy a legfrissebb, JRE 1.7.0_11-b21 verziójú Java frissítésben is sikerült kitörni a biztonsági sandboxból és tetszőleges kódot futtatni a felhasználó számítógépén. A szakemberek a biztonsági hibát és a működő támadó mintakódot eljuttatták az Oracle-hez, a javítás megszületéséig ezeket nem hozzák nyilvánosságra.
Gowdiaktól függetlenül az Immunity biztonsági cég munkatársai azt találták, hogy a múlt héten kiadott Java-frissítés a megcélzott két hibából csak az egyiket javította kielégítően, a másik javítás továbbra is megkerülhető, így a hiba továbbra is javítatlannak tekinthető. Ez a hiba önmagában még nem teszi lehetővé tetszőleges kód futtatását, ehhez egy másik, önmagában szintén nem kritikus hibával kell kombinálni."
...
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Amire a legnagyobb szükségem van, az a siker, és a biztonság.