Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell tárolni a sajtos pogácsát, hogy napokig puha maradjon? fórum

Hogyan kell tárolni a sajtos pogácsát, hogy napokig puha maradjon? (tudásbázis)


2011. febr. 19. 18:49
Én szoktam olyat csinálni,(kenyér-zsemle-kifli-pogi-sajtosrúd...stb.), hohy mikor megveszem és látom nem fog aznap elfogyni, be a fagyasztóba. Utána kiveszem, pulton kienged és olyan mintha aznap vettem volna. Lehet még kicsit sütőbe is tenni őket és akkor igazán olyan a péksüti, mintha akkor sütöttem volna! :) Sok sikert.
2011. febr. 19. 12:44
én egy jól záródó dobozt alufóliával kibélelek,és abban tárolom és /nem/ sokáig amíg el nem fogy :)
2011. febr. 19. 12:40
mi betesszük egy edénybe (tepsi. műanyagdoboz, mindegy csak fala legyen és szorosan letakarjuk konyharuhával...tökéletes egy hétig és puha.
2010. dec. 23. 16:53
Az is jo a nylon zacskó,csak köss rà egy csomót.
2010. dec. 23. 16:19
És ha nylon zacskóba rakom?
5. b6680f733f (válaszként erre: 4. - Bujuli)
2010. dec. 23. 16:10
Nem,nem kéményszik meg.Csak annyit melegits amennyi elfogy.Olyan komolyan,mintha akkor sült volna ki.Ha ma sütötted,akkor most tedd a mélyHütõbe,hogy ne legyen ideje kiszàradni.Még 2 hét utàn is,vagy ha màsnap is frisset akarsz enni,akkor bele a mélyhütõbe.En még màsnapra sem hagyom kint.
4. bujuli (válaszként erre: 2. - B6680f733f)
2010. dec. 23. 15:54
És, ha kihűl, nem keményszik meg?
2010. dec. 23. 15:53
Nem rossz ötlet.:) Mondjuk nekünk még aznap elfogy, pedig duplaadag.
2010. dec. 23. 15:52
Ha elfogadod a tanàcsomat én ugy szoktam,hogy beleteszem egy müanyag dobozba és be a mélyhütõbe.Amikor kiveszed hagyod egy kicsit kiolvadni(nem muszàly) és a forró sütõbe vele néhàny percig,olyan mintha akkor sült volna ki.
2010. dec. 23. 15:48
Hogyan kell tárolni a sajtos pogácsát, hogy napokig puha maradjon?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook