Hogyan jobb? Borotválva vagy sem? (beszélgetős fórum)
Egy férfinek elég szerintem, ha meg van igazítva.
Én meg csupaszka vagyok! :)
Én? Mikor hogy. Fazonírozottan vagy szőrtelenül.
Férfitól nem követelem meg, de értékelem a borotválást. Nyáron kifejezetten praktikus (segít a kellemetlen illatok elkerülésében, amelyek ilyenkor a rendszeres tisztálkodás ellenére is előjönnek előbb-utóbb), továbbá szexi is a csupaszkuki :)
Akkor elnézést a félre értésért!!!
Amúgy meg tényleg nem zavar, hogy honnan ered! Jó és kész! Amúgy sem utálom a melegeket!:))))
Csak azert emlitettem, mert sokan nem tudjak, hogy honnan ered, de razzak az okluket, hogy szorteleniteni kell, mert az higienikus... :P.
Nem a hajra ertettem a kifittyenest, hanem a hájra :), csak macera megkeresnem az ekezeteket (na nem a billentyuzeten, mert ott alapbol nincs, hanem eleve a Vista, amit hasznalok nem europai, es nem bena vagyok es nem tudom feltelepiteni a magyar bill. kiosztast, hanem rajta van, de nem ismeri fel...).
Rózsaszínűre :)))))
Na ilyet sem hallottam még...te aztán egy színes egyéniség lehetsz!
Bár ha jobban belegondolok, ezt akár még ki is próbálnám...
Én csupán csak azt szemléltettem,hogy szőrösen is lehet valakinek odalen ugyanúgy baja mint csupaszon.
Amúgy totál megértelek,valóban bosszantó az a primitívség ha a szőrös intimtestrészt higéniátlannak kiáltanak ki.
Ennyi erővel a hajasfejbőr sem higénikus,ráadásul nem is mosunk mindennap hajat,mégsem vállunk meg tőlle:)
Én mind a két formát szeretem,ha csupi vagyok lennt,vagy ha szörös.Egyszer ilyen egyszer olyan,legalább nem annyira uncsi:)Van,hogy rózsaszínűre színezem:)
Te magad megvalaszoltad, nem azert volt, mert apolatlan voltal, vagy szoros volt... hanem mert savas volt a szervezeted...
Annyit mondtam, hogy a nogyogyaszom (aki hozzateszem, nem magyar, hanem amerikai...) mondta mindazt, amit leirtam. Szerinte a nok szeretik elvelejteni, hogy ahol szor van az nem veletlen van ott, funkcioja van. Ez alol termeszetesen kivetel a noknel a hormonok miatti arcon megjelno szorzet.
Nekem nem faj, hogy van, aki csupaszon szereti, csak nem kedvelem ezeket a kijelenteseket "higienikusabb ha nincs szor a szemeremdombon", "apolatlan, aki nem borotvalja" stb. Csak ezert irtam egyaltalan ebbe a forumba a tevhitek miatt. Illetve, hogy mindenki legyen avval tisztaban milyen divatnak is hodol, ami konkretan a melegektol ered... :D.
Ez kb. olyan, mint a tanga, marha nagy divat, de eszem agaban sincs felvenni, mert belegondolok, hogy hogy fittyenne ki a hajam itt-ott korulotte :S... lehet marha esztetikus a tanga, de kosz nem kerek belole :).
Ezzel azért vitatkoznék egy kicsit.Csak saját magamból indulok ki.Nekem akkor volt több évig tartó hüvelygyulladásom,mikor nem szörtelenítettem ott.Természetesen nem azért volt gyulladásban,mert ápolatlan vagyok,hanem mert el volt savasodva a szervezetem és elszaporodott bennem a candida.
Szőrösen is úgyanúgy megtalál bennünket a betegség ,mint szőrtelenítve.
Hónapokig tartó lugosítás eredménye az lett ,hogy szerencsére megszabadultam ettől a gombától.Érdekes teljesen csupaszon semmi bajom nincs odalennt.
Biztos van benne valami abban is amit írsz,hiszen nem véletlenül van ott is szőrzet,de ez már elvesztette az eredeti funkcióját,hiszen nem a középkorban élünk,hogy megvédjen minket a sárból,porból a szeméretestünkre kerülő felszálló fertőzésektől.
Jajj, szegényke.....:DDDD
Na, megyek alszom....:) Jó éjt!
Olyan, mint egy torok a gégésznek, totál unalmas :)
Erről van is egy vicc, amikor a nőgyógyásznak kimerítő nap után a parkban egy utcalány felajánlja, hogy megmutatja :D
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb?
- Hogyan jobb a piskóta? Finom liszttel vagy rétes liszttel?
- Hogyan hatnak jobban az alkoholoos italok? Ha lassan, gyorsan, vagy kortyolgatva issuk?
- Hogyan jobb a gyereknek, egyedül vagy nevelőapával?
- Kisfiam 7 hetes múlt, sajnos köldöksérve lett. Kell ragasztani vagy sem? Hogyan gyógyul jobban? Mi van akkor, ha nem húzódik vissza?