Kisfiam 7 hetes múlt, sajnos köldöksérve lett. Kell ragasztani vagy sem? Hogyan gyógyul jobban? Mi van akkor, ha nem húzódik vissza? (tudásbázis)
Ha jól emlékszem 2-3 hónap alatt ment neki vissza. És folyamatosan volt ragasztva. De fürdetésnél levettük és újat ragasztottunk föl neki utána.
Ha majd viszed babaúszásra akkor elötte leveszed és ha vége van ragasztasz fel neki egy újat.
Én így oldottam meg a ragasztást.
A fiamnak is kidudorodott a köldöke és mi ragasztottuk. Szépen vissza ment.
Lehet kapni kimondott köldöktapaszt aminek a közepén egy félkör alakú műanyag van ami visszanyomja a köldököt a helyére.
Én is csak más példája nyomán tudok véleményt mondani....
Le kell ragasztani, minden éjszakára, és valami kemény érme szerű műanyaggal, nem csak ragtapasszal...
A másik ,ami fontos, hogy a sírás is ártalmas rá, úgyhogy minél előbb meg kell szűntetni a sírás okát...amint lehetséges persze.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Porcelán fogra lehet fogékszert ragasztani?
- Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni világítós csillagocskákat amit a plafonra kell ragasztani?!:)
- Fel lehet ragasztani papírtapétát ajtóra?
- 2.5 éves fiamnak köldöksérve van, mire számítsak?
- SEGÍTSETEK! Inox fém edény (kutyás tál) sík felületéhez (alja) mivel tudok műanyagot stabilan ragasztani? A pillanat ragasztó semmit nem ér.