Hogyan felejtsem el? (beszélgetés)
Inkább tanulj, mint pasizz!
Miért jó, ha a kapcája vagy egy állatnak?
37
Mit tanulsz?
Sajnos még mindig érzek iránta.
Egy hete írtam neki hogy hiányzik és hogy miért tiltott le.Azt mondta mert gyerekesen viselkedtem.Gondolom arra érti hogy megmondtam neki hogy ne viselkedjen "így" velem.Utána megint letiltott.
Fáj ahogy bánt velem nem értem én ezt miért érdemeltem meg hogy parancsolgatott,stb.
Úgy érzem hiányzik is de ha találkoznék vele 2 pofonnal üdvözölném és össszemarnám,vagy megfojtogatnám a történtekért.
De félek hogy ha majd megismerek egy másik fiút ő is ilyen lessz.
Akkor találkozzunk akkor is oltogatnál vagy skypeon? Nincs jobb dolgod mint másokat piszkálni?
Szánalmas némber...
ha unsz ha nem , a véleményem még mindíg te vagy R
(D)ezső a troll. Amúgy inkább a pasid után teperj))))én nem tudlak fingóba durrantani))))
Elhiszem, hogy ti megértitek egymást. De ha így szól be, akkor így fogunk neki válaszolni is.
Sajnálom, hogy elveszítette a gyermekét, és sajnállak titeket, amikor azt hiszitek, hogy ez a szerelem-szeretet amiben ti vagytok. Nem ez az. Fiatalok vagytok még nagyon. Higgyétek el, hogy ennél többet érdemeltek, nem kell tűrnötök, csak azért mert azt hiszitek nem lesz jobb.
Most nézem, hogy ugyanilyen kapcsolatban van.
Komolyan sajnálom őket :((( Azt hiszik ez a normális viselkedés egy férfitől.
Még ő is el akarja felejteni :D
És nem olyan nagy baj az, hogy megkapja itt a véleményeket. Aztán csinál velük amit akar :))) Elvégre ő nyitotta a fórumot :D
"Ezt nem értem?"
Ez ugye egy kérdés, amire mástól várod a választ...
Többet nem segíthetek.
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el?
- Hogyan felejtsem el az Exem?
- Hogyan felejtsem el, ha mindig keres engem?
- Hogy felejtsem el azt akit szeretek? :(
- Hogyan felejtsem el a futáromat?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?