Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el? (tudásbázis)
biztos hogy nem
majd jól bevásárolt, aztán a nyakadon maradt, közbem fizeted a bérletet, a járulékokat, szóval kockázatos
amúgy szerintem turiba nem csak az olcsó ruhák miatt érdemes, hanem itt kiélheti az ember a vadászösztönét, hogy sok vacak közül valami igazán jót böngészik ki magának:))
(mondjuk olyanba én sem mennék, ahol nem vállfára vannak kirakva a ruhák)
Én eddig mindig megtaláltam az angol cuccok között a számomra megfelelő méretet, és nem csak nagy méretek voltak, lehet felétek a kisebb méreteket gyorsan elkapkodják. És százszor tovább bírják, mint a Magyarországot lassan ellepő kínai cuccok!
Bár igényfüggő... aki a fhanszia eleganciát szereti, annak valszeg meg is kell fizetnie az árát. A franciák túl igényesek, hogy kidobják a cuccaikat pár használat után. A brittekben ezt szeretem. Lehet kétszer volt rajta, vagy egyszer sem, mi meg fillérekért megvesszük. :ppp
Köszi, majd ha baba lesz, megnézzük.
Na, megírta, de csak címet, úgyhogy írhatom ide is: Cifrakapu u. 160-162 Tesco buszállomással szemben.
oké, meg fogom nézni.
Amúgy egerben még a bababizományit szeretik sokan, a minaretnél van, abban a kis utcában, aminek a művház van a sarkán...
Valahol az északi ltp. környékén, mindjárt megkeresi a neten, küldi e-mailben, én meg továbbküldöm a linket privi.
Ma voltak először, azt gondolja, ezek már kiválogatott cuccok, nem voltak olyan jók, így csak fél zsákot tudtak összeszedni, de elég válogatósak, márkára mennek rendesen, azért majd nézd meg.
A ladányi, amit szerettem, kis lyuk volt. :) De ott igazából nem is jártak egyszerre hatszázan, szóval volt idő turkálni, keresgélni.
Én pl. jobban szeretem, mint a kínait. És legfőképp azért, mert a turkálós cuccok rám jönnek, a kínaiak meg nem... :( Ja, és lassan olcsóbbak is.
Szerintem érdemes nyitni ha jó helyet találsz az üzletnek és van megfelelő forgótőkéd. Nagyon fontos, hogy nem elég egy pár négyzetméteres lyuk.
Én több turiba is járok és ismerem a vállalkozókat, tőlük tudom, hogy nagyon sok esetben a nyári pólós, ruhás zsákokat télen kell megvenni, mert a szezonjában nincs, nagyon kevés van. Természetesen fordítva a téli cuccokkal.
Akiket én ismerek elég jól megy nekik, nagy a forgalmuk, de az áraik is szolídak.
Sziasztok!
Igaz ritkán,de benézek turikba,mert néhány egyedi cuccot ott fogok ki!Múltkor egy leopárdos,térdig érő Zara kabátot vettem ott,aminek volt ára turihoz képest(7000ft),de én csak olyanba lépek be,ahol fel vannak akasztva a ruhák.Viszont,ahol így teszik ki a ruhákat,néha már röhejesen nagy árakat írnak ki,szétnyúlt,kopott semmikért,amiket újonnan Outletben uannyiért megkapok.Az ömlesztett turit én nem szeretem,de talán oda többen járnak,mert olcsóbb...nem tudom
Ja,meg az a bajom még,hogy tele van Angol cucokkal...én nem tudom mekkora nők élnek ott,de minden óriási...múltkor gondolkoztam,hogy milyen jó lenne egy olyan túrkáló,ahol francia cuccok vannak.Kisebb méreteket is hordanak ott a nők,meg minőségibb cuccokat is:)
Nyíregyen is minden sarokra 3 turi jut. Van bőven. Szerintem egy kisebb városkában lehet nyerő, de nagyobb városokban esélytelen.
Olyan helyen érdemes még, ahol nincs Háda. Szerintem a legjobb!
Nálunk 3 turi van egymáshoz közel. Na én naív azt gondoltam, ki a fene, aki ennyi vackot megvesz.
Ha látnád mekkora sorok vannak nyitás előtt már fél órával, azon a napon, amikor kiírja hogy új áru érkezik. Egyszerűen hihetetlen.
Két turiban voltam, az egyikben a ruhák vállfán voltak, drágábban, a másikban pedig csak egy kisebb állványon voltak vállfán, a többi ömlesztve.