Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
2 hónap betegeskedés után, és több mint 1 év sikertelen próbálkozás után, ma délelőtt egy nagyon erős pozitív teszttel tudatta a kis manónk, hogy ő bizony nagyon itt van! Egyenlőre felfogni se tudom de ott van! :)
Én is túl vagyok a hsg-n :)
Nekem egytalán nem fájt,nem volt egyik sem elzáródva :)
Ennek örülök is meg nem is mert így még mindig nem tudom mi a gond :/
Örülök,hogy "túlélted" :)
És mit mondott a doki átjárható volt ? Vagy el volt tömödve ?
Sok sikert mostmár majdcsak lesz eredménye :)
Mira22 én pedig holnap után megyek hsg vizsgálatra és én is nagyon félek 😞
De a legrosszabb,hogy másik városba megyek és remélem haza birok majd utazni.
Holnap pedig valami test melegitésre megyek és vérvételre.
Sziasztok!
Hát a trimesztert én is szedtem, aztán abba is hagytam, annyit értem el vele, hogy össze zavarta a ciklusomat! Mi teljesen leálltunk, beteg is voltam, meg ez az 1 év sikertelen próbálkozás nagyon megviselt.... talán nem is lesz több gyerekünk....
De szurkolok mindenkinek! :)
Én szedtem a Trimesztert 3 hónapig de nem jött a baba ...
És nagyon drága ahhoz,hogy megrendeljek még egy havi adagot.
De mióta abba hagytam a szedést rendszertelen lett a menstruàcióm már 3-szor késett..
Nem tudom,hogy van e hozzà köze de nekem eddig 28 napos volt de a trimeszter óta össze vissza egyszer 26 napra jött meg utàna 30 legutóbb 31 :(
De neked hátha beválik :)
Óoooo sajnálom:(
Nekünk ez a 9. próbálkozós hónapunk...
Szia!
Én dm-es vitamint szedek.
Hogy álltok?
Sziasztok! Nagyon rég nem jöttem már fel...! :o(
Én elkezdtem szedni a Trimeszter 1-et. Sok pozitívumot olvastam róla...de vannak negatívumok is. Én pozitívan állok hozzá. Ti szedtek valamit, vagy szedte valaki a Trimeszter 1-et?
Szia!Én egy hét múlva nem várom!Megfogadtam,hogy most nem tesztelgetek előre,megvárom a nemvárt napját.Így Nov.3-án tesztelek,ha addig nem jön meg.
És Te hol tartasz?
Miért állítottak át Lokrenről?
Ahol dolgoztam-dolgozom ott ezt is azt is szedték mármint betalocot.. változó tapasztalatok vélemények voltak.. pedig mind a kettő bétablokkoló. a pulzusod is magas?
Szia
Szerintem most sem sikerült...
Semmi kirívó nincs, szokásosak ami után megjön mindig...
Pár nap és kiderül:)
Jelentkezem majd!