Én csak 100%-os dolgokat adtam neki, amit otthon le tudtam csavarni a gyümölcscentrifugával. (almát, mandarint, esetleg sárgarépát lé alakban) Almalevet már 3 hónaposan kapott. Utána a répával folytattuk, mint első pépes étel, 5 hónaposan.
Egyébként meg mindent meg lehet otthon csinálni, én nem preferálom az üveges bébiételeket.
Nem adok neki sokat! Ma 10körül szopi előtt kapott 2 kanálhegynyi őszibarit. nagyon ízlett neki evett volna még:) de majd kap holnap is:) étkezést 6 hónapos kor előtt nem szeretnék kiváltani.
Bocs hogy megint beledumálok , de igaza van a védőnőnek ..én is elkezdtem kóstoltatni ilyen idősen mind három gyermekemnél . Manapság a vélemény nagyon megoszlik erről a dologról is , és a védőnőknek sem kell mindig mindenben hinni ..de ezt most én is támogatom .
Igen sajnos vannak olyan ételek amiket ugyan korban már lehet adni ,de a baba még sem bírja . Mi a paradicsommal jártunk így . Kakilás után azonnal szétmarta a lányom popóját . Sajnos ki kell ezeket a dolgokat tapasztalni ..anélkül az ember nem tudja
Igaz én nem most kezdtem a lányomnál a hozzátáplálást csak azért írok hogy szóljak vigyázzatok a szilvával mert nagyon komoly gyomorgörcsöt tud okozni. Igaz hogy 4 hós bébiételek között már van de azt inkább kerüljétek.
Én a lányomnak 9 hónaposan adtam és hát rossz volt nézni. :(
Pénteken kezdtem kóstoltatni almát a 4,5 hónapos kisfiammal. Ma őszibarit szeretnék neki adni. Szeretnék olyan anyukákkal beszélgetni akik szintén az elején tartanak.