Akik mostanában kezdték a babaprojectet! (beszélgetés)
Szia,
Mi fél éve próbálkozunk, ez mostanának számít? :)
Szívesen csatlakoznék! :-)
Hát ez szuper hír:))))
És a pozitív hozzáállás érdekében mondom,hogy szerintem nincs olyan, hogy száradási nyom...
Szóval drukkolok!!!!!
Mikor tesztelsz újra?
Én pont ma teszteltem 25-össel halványat, de akár száradási is lehet, sőt szerintem az is. :(
30-ra nem várom. Már csak pár nap...
Hanyadik napon vagy?
Üdv' közöttünk:)))
Kitartást kívánok!!!
Mióta próbálkoztok?
Nekünk ez a 4. hónapunk. :)
Sziasztok! Nagyon sok jó hozzászólást olvasok a témával kapcsolatban, ezért gondoltam, belépek én is! A férjemmel szeretnénk második babát, de több hónapi próbálkozás után sem jött eddig össze!
Már nem merek bízni, de az ovulációm 14. -ére esett, előtte 1-2 nappal voltunk együtt. . . , és 18. -án halvány rózsíszínnel "kevert" folyásom volt, onnantól kezdve kb 5 napig szinte folyamatosan görcsölt a hasam, szúrkálást éreztem, és a derekam is le akart szakadni. Mára hellyel-közzel elmúltak. A mensim 28. -a körül várható! Szerintetek, lehet babóca? :)
Nekem még a nem vártig 5 nap van hátra, csak hát megjöttek a tesztek, és a kíváncsiság...
Édes vagy, köszönöm a biztató szavakat, meglátjuk.
Ma van a második napja annak, hogy nagyon görcsölök, szó szerint, mintha mensiznék.
Én is teszteltem a "nemvártam" napján, és a 10-es érzékenységű teszt negatív lett. Elkeseredtem, mindig megjön érzésem volt, még éjjel is.
Elkeseredtem!!!! Aztán elkezdtek fájni a melleim, naponta többször ellenőriztem, hogy valóban fáj-e még, mert kezdtem bizakodni, a sok kudarcos 22 hónap után. És 6 nap múlva ott volt a 2 csík!!!
Fel a fejjel, van még remény!
Soha nem szabad feladni!!!
Nekem a tegnapi tesztem negatív.
Bár korán teszteltem, de szerintem ez sem a mi hónapunk volt...
Előtte, főleg az első hónapban, érdemes ovu tesztelni is, úgy nem kell két-három hónapot várni, hogy általánosíthass. :)
Megnézed, hogy áll ovukor a hőd, tudod, hogy mikor pozitív a teszt, és ha a következő hónapban is azokon a napokon olyan esést, emelkedést veszel észre, már teszt nélkül is tudod, hogy ez bizony peteérés. :)
Nagyon drukkolok!
Igazából annyi, hogy minden reggel ébredés után egyből mérni kell. Idővel már napi rutinná válik... :)
Ha higanyos van, akkor érdemes hüvelybe, ha digitális, akkor lehet szájban is.
Ha folyamatosan vezeted a hőd, akkor látható, hogy ovu előtt leesik, tehát ha leesik a hőd, és másnap felmegy, akkor valószínű peteérésed van. :)
De persze a hő gyakran cikázik, sok mindentől függ, ezért kell legalább két-három hónap végig vezetett görbe, hogy valóban tudd, ez ovu-e.
Mensi előtt pedig szépen elkezd csökkenni, azaz esni a hő, ha viszont szépen fent marad, akkor valószínű a terhesség.