Akik mostanában vetéltek el..beszélgessünk. (beszélgetés)
Elolvastam a hozzászólásaitokat és elsírtam magam. Nekem két nagy lányom volt már amikor terhes lettem a harmadik babával, sokat vártunk rá és nagyon örültünk neki, de csak a 11-dik hétig. Akkor elkezdtem vérezi és elvetéltem. Ez 2006 nyarán történt. Rá két évre viszont megszületett Hanna babánk. Nekem még most is nagyon fáj annak a kicsi babának az elvesztése, sokat gondolok rá.
Kívánom valamennyiőtöknek, hogy többé soha ne kelljen átélnie egy baba elvesztését és minél hamarabb karotokba zárhassátok az egészséges kisbabátokat.
Nem vagyok gonosz,de "szerencsések" vagytok Lányok hogy még a terhességetek elején történt veletek ez a szörnyűség!
Velem sajnos a 7.hónapban történt:(
Szio Rbaba, a baboca pirinyo volt kb 4-5 hetes (sztem meg kisebb). Hogy mi lehetett az oka, azt nem tudom.De sajnos a lenyegen nem valtoztat, faj...Szerencsere nem volt muszeres befejezes. Hangulatilag ossze-vissza csapongok, akar egy manias depreszios...:-(Idove tudom jobb lesz.
Te hogy vagy ot hettel a tortentek utan?
Szia,
Nagyon sajnálom,hogy neked is át kellett élned ezt, sajnos nagyon jól tudom mit érzel most, én 5 hete veszítettem el a kisbabámat. 10 hetesen hagyott itt minket, a dokik szerint beteg volt.
Nálad mi okozta vetélést és mennyi idősen?
Gratulálok a Kislányodhoz.Nagyon szép baba:)
Persze megértem amit most érzel.
Úgy érted hogy korai hogy még nem lett volna szabad vállalni?
Csak azért kérdezem,mert nekem másfél évet kellvárnom a következő terhességgel,de ezt sok időnek tartom.
Szia!Nagyon sajnálom!
Spontán elvetéltél?
Én ebben a pillanatban értem haza a kórházból, hazaengedett a doki, bár eléggé vérzek.
24 órával ezelőtt még poénkodtam, hogy ilyen hirtelen váratlanul jön a másik..most meg..:(((
Jó olvasni hogy ilyen pozitív vagy:)
Én is úgy jártam mint Te csak a 6. hónapban történt:(
A helyzetet nehezíti hogy nekünk másfél évet várni kell a következő terhességgel.(császár miatt)
De remélem egyszer lesz egy egészdéges babócám.
És ezt kívánom mindenkinek!:)
Sziasztok.
Nekem 2 hónapja volt egy spontán vetélésem.Ma 7 hetes terhes vagyok.
remélem minden rendben lesz.
Mindenkinek kitartást,és türelmet kívánok és persze mielőbbi babaáldást.
Pusz
További ajánlott fórumok:
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk!
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!