Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel? (tudásbázis kérdés)
Az én telónat ugyanoda kell dugni, ha töltöm és ha a gépre akarok csatlakozni.
Bemész egy telefonos boltba, és ott adnak hozzá kábelt, vagy megmondják, ha nem lehet csatlakozni.
Már látom.
Akkor bluetoot a legjobb.
Igazad van! A gond annyi, hogy a Motorolán van kb 150 kamerás képem. De dereng valami, régen mintha a Moti-n is lett volna Bloutooth de mivel nem igen használtam, feledésbe merült.
Ha van rajta, akkor kézenfekvő a megoldás. :)
Csak azért vacillálok még, mert inkább a Motorola a multimédiás mobil.
A Samsung rendelkezik ugyan Bloutooth-tal, de nem tud lejátszani mp3at. Kicsit primitivnek tűnik.
Azt hiszem aszerint döntök, hogy melyik olcsóbb. Adatkábel a Morololához, vagy stick a notihoz Samsunggal.
A motorolákon általában mini usb-s csatoló van, de ez nem biztos, ha adatkábel, akkor szerintem külön kell hozzá.
Szóval a Bluetoot-tal jobban jársz.
Azt akkor is tudod használni, ha a következő telód más milyen lesz.
Igen :)
Kérdezz nyugodtan, informatikus mérnöknek készülök, van valamennyi tudásom :)
Persze nem mindenhez, és nem 100%...
Köszi!
Akkor vagy USB adatkábel, vagy Bluotooth a laptophoz.
Nagy hülyeséget kérdezek: A két telóhoz külön adatkábel kell ugye?
A programot leszedheted a netről. Nekem sem volt Wireless driverem, mert a Cd-n amit a notihoz adtak csak Vista kompatibilis WIFI volt, nekem meg XPvan és nem voltam hajlandó csak ezért vistára váltani. Xp-párti vagyok...
Szedtem hozzá megfelelő drivert a netről, és azóta kitűnően működik a wifi. Szerintem Te is találnál drivert a géphez ha egyszer Bloutooth-os gépet vettél.
Nem drága egy bluetoot sem, 2 ezer körül van.
Pontosan nem emlékszem, a párom vett 2 hónapja egyet.
Pedig én arra gondoltam pont a Motorola alkalmas az adatátvitelre. Játszik Mp3-at, és több csatlakozója van a Samsungnál.
De nem értek hozzá, igy Rád fogok hallgatni.
Nem lehet letölteni valahol a neten hozzá progit?
Mondjuk a gyártó oldaláról?
Az vagy azért van, mert le kell szedni a drivert netről; vagy azért, mert a te készüléked és egy hasonló készülék külseje ugyanannak a mérnöki munkának a gyümölcse. Annyi a különbség (kb.) a két gép között, hogy a drágábba van BT-hardver, a tiédbe meg nincs. Mert az külön pénz lenne.
Magyarul: így megspóroltak egy bonyolult rajzot...
Egyetértek Manócival.
Amikor én a laptopomat vettem, bizony nem egy gép rendelkezett beépíett bluetoot-tal. De én sajnos azon akartam spórolni, mondván minek nekem olyan.
Azt hiszem az adatkábel lesz a nyerő.
De ha a Samsungom nem tud MP3 -at, az azt jelenti, hogy olyat nem is tölthetek fel rá?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen hardverekből áll egy számítógép, ha nincs monitor?
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Nem tudok angolul.Ha vennék egy operációs rendszert, és véletlenül szükségem lenne rá, én újra tudnám telepíteni a számítógépet?
- Vodafon858 smart telefonomat miért nem ismeri fel a számítógép?
- Mit állítsak be a számítógépen, hogy a telefonom levő képeket infrán áttudjam küldeni? Sajnos nem boldogulok...
- DVD lejátszó számítógép monitorjával összekapcsolható?