Hogy szerethetek ennyire kitartóan? (beszélgetés)
Persze, a szeretet nem érdem kérdése, de mindennek van határa. Az ilyentől sikítva menekülnék, és kisebb gondom nagyobb lenne, hogy találok-e mást. Amikor egy-egy érdemtelentől megváltam (nagyságrendekkel kevesebb bűnért!), nem kellett sokáig várnom.
andi6020 megint fején találta a szöget. És az is igaz, ami Zsóka54 írt.
Szülj neki 2-3 gyereket is, meglátod szép életetek lesz!
Én komolyan nem értem az ilyen nőket.SSSSSSS
Kell a jó? - Nem.
Kell a rossz? - Igen.
Vannak nők, akik szeretnek szenvedni és nem látnak tovább az orruknál!
Akkor képzeld el, hogy találhatsz olyan férfit, aki szeret,tisztel, megbecsül és hercegnőként bánik veled. És tanulj meg egyedül méltósággal élni! Ne légy társfüggő! Ne fogadj el semmit fenntartás nélkül. Legyen benned mindig 1 %-nyi kételkedés.
Hidd el, lehet a rossz nélkül élni. Ha kipróbálod, egyszer arra eszmélsz rá, "hogy én marha, miért vesztegettem akár egy percnyi időt is az életemből?"
Ha még tudjátok is, hogy hülyeséget csináltok, meg is érdemlitek!
:D
Félek is ettől.
De közben néha azon kapom magam, kiállok mellette - még mindig - pedig nem kéne. Odafigyelek rá, és türelmes vagyok - pedig nem kéne. Szívesen töltöm vele a perceket is, hiába.
En is pont ilyen helyzetben vagyok :(
Mit kene tenni, hogy elmuljon az erzes?
ernestoo: ebben van valami amit irsz
Nem inkább attól félsz hogy nem találsz másikat?
(amit leírtál a fele is elég a megutáláshoz nem?)
Mondják, hogy a szeretet nem érdem kérdése. Akkor? Tudom, hogy akit szeretek egy mocsok disznó, szépen lassan kezdtem el világosan látni mi minden hibádzik a jellemében, hazudott, önző, semmibe vesz, ide-oda rángat mint egy bábut, olyan dolgok amik másoknál már 50x kiverték volna a biztosítékot. És mégis, szeretem.
Vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Szerethet - e valaki úgy hogy belebetegszik?
- Hogy szerethet bele egy gyönyörű nő egy ilyen férfibe?
- Ha Te sem hiszed, hogy szerethetnek
- Hogy szerethetek egy ilyen férfit?
- Hogy lehet kitartóan diétázni ha ételallergiám van? Csak mozgással lehet fogyni?
- Attól, hogy valaki veszekszik egy rokonával, attól még szeretheti, ugye?