Hogy lehet az, hogy 2 ember kedveli egymást, mégis mással vannak? (beszélgetés)
A téma elég vacak.
Minek akasztottál le egy pasit a szögről, ha nem is szereted?
Csak, hogy legyen?
Szánalom az ilyen fokú kapcsolatfüggőség.
Hát ha valaki elolvassa (vagy emlékszik) a hozzászólásaidra, akkor ne csodálkozz, főleg ne háborodj fel szerintem.
Egyébként meg a "kedvel" és "szerelmes" két nagyon távoli dolog. Én speciel rengeteg pasit kedvelek, ezt tudják is, de sosem akarnék tőlük semmit.
Az meg, hogy leírod, hogy bosszúból összejöttél valakivel, akit nem is szeretsz, hát az me végképp nem normális dolog.
Fogalmam sincs hány éves vagy, de ez maximum 15 évesen lehetne "normális"...
Sok embert kedvelek, de nem akarok mindegyikkel párkapcsolatot.
Ő sem veled.
Nem egy vacak kérdés, több 10 kérdés, ugyanabban a témában, hol anonom, hol saját névvel.
És nem érted a problémát. :(
Attól, hogy vki szimpatikus és ellentétes nemű még nem jelenti azt, hogy "romantikus" kapcsolatot is szeretne vele az ember. Pláne, ha kapcsolata van mással.
Te viszont egyértelműen vonzódsz iránta, ha kufirc nem lesz -ami esetedben jobb is-, ne barátkozz vele, mert azt nem tudsz.
Amennyiben nem vagy mazochista, ahogy előttem is írták.
Hogy lehet, hogy valaki, egy "nő" ennyire buta, naív és mazochista legyen?
Hogy lehet, hogy valaki ennyire szereti saját magát szívatni?
Hogy lehet, hogy valaki ennyire betegesen mániákusan koslat egy pali után?
Miért nincs ennek a nőnek önbecsülése?
Miért kell napi szinten újabb és újabb fórumot nyitni ugyan arról?
Egyik nap szidod másik nap ömlengsz..
Miért nem tudsz végre szakemberhez fordulni?
Miért nem tiltod le?
Soha nem voltam még ilyen helyzetben. Régóta ismerem a férfit, sejtettem, hogy kedvel, de az utolsó beszélgetésünk alkalmával el is mondta, hogy ő kedvel engem, úgy ahogy én kedvelem őt, de ő most mással van. Erre, én annyira tehetetlennek éreztem magamat, hogy 1 hónapra rá összejöttem egy férfivel, akit nem szeretek, de jobb vele, mint egyedül.
Ilyen nem csak a filmekben van, hogy 2 ember bevallja egymásnak, hogy kölcsönös a szimpátia, a vonzalom, mégis mással vannak, viszont a barátság megmarad közöttük? Volt már valaki ilyen helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet az embereket így bezárni, elzárni egymástól?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Szerelemből lehet "ölni egymást"?
- Anyagi nehézségeink miatt egyre többet marjuk egymást a párommal. Hogyan lehet ezt áthidalni?