Anyagi nehézségeink miatt egyre többet marjuk egymást a párommal. Hogyan lehet ezt áthidalni? (beszélgetés)
ido mire minden jo lesz de ha valoban jobb volt, gondold el milyen lesz, ha mindez odafigyeles nelkul is menni. fog :)
sok sikert :)
legyetek boldogok :)
Ràjöttem,ha mindig kimutatom,hogy bàntott(és elözö kapcsolataimban is igy volt)
akkor ö nyeregben érzi magàt.
Azt hiszi bàrmit megtehet,hisz ezek a férfiak....
Persze ha nincs a közelben akkor egyedül kitombolom magam az idegtöl,vagy valakivel megbeszélem,de sohasem elötte.
Eddig akàrhànyszor kimutattam hogy megbàntott,ö mindig ugy gondolta neki van igaza.
De ha nem mutattam ki,akkor észrevette magàt.
Igy van ez a mai napig.
Ha valami nem tetszik neki,és okoskodik,olyankor elmegyek otthonrol.
Mire hazaérek,màr mindig ö kérdi:Nem -e vagyok éhes...stb.
A nöi büszkeséget meg kell tartani!!!!!!!
Én egy dolgot tudok hozzátenni a fenti címhez.
Ha mindkét fél megtanulja, hogy a pénz egy tárgy, az hogy szeretitek egymást, az egy érzés, akkor majd megértitek, hogy egy tárgy miatt nem tehetitek tönkre az érzéseket.
Csak szeretni kell, a vitától, még nem lesz több pénz, csak a hiány lesz nagyobb, ha megutáljátok egymást, és az lesz a vége.
Fenébe a pénzzel, szeressétek egymást, ne foglalkozzatok mással. Mindig lesz valahogy, olyan még nem volt, hogy ne legyen. Nincs pénz? Na és, nem az az élet értelme.
Sokan irjàk,hogy tàrsasjàtékot vegyél elö.
Nos az az igazsàg,hogy erre nem minden férfi vevö.Az én pàrom példàul sohase jàtszana.
Még arra is mérges ha egy puzzle-t probàlok összerakni a szönyegen,mert szerinte ez idöfecsérelés.
Ne értsetek félre.
Az én pàrom nem aggressziv,söt.
De ha elö àllnék egy tàrsasjàtékkal,valoszinü azt mondanà,jàtszak a baràtnöimmel...
Ezért ajànlom tovàbbra is,hogy ha stresszes helyzetek vannak,olyankor te magad vegyél fel egy cipöt,és egyszerüen menj el otthonrol.
Menj sétàlj,vàsàrolj,nézz meg a baràtnöidet.
2-3 ora elteltével menj haza,kapcsold be a tv-t vagy àllj neki fözni,takaritani,és ha a pàrod kötözködik,tégy ugy mintha nem bàntana.
Egyszerüen legyél laza.
Aztàn ràfog jönni,hogy hiàba provokàl tégednem jut semmire.
Ugyanolyan jogod van ,mint neki!
Ha kiabàl,kötözködik,te annàl aranyosabb légy!
Add elé a vacsoràt,mossàl ki rà,veszekedik hallgasd végig,de ne füzz különösebb kommentàrt hozzà.
És kész.
Hidd el megfog lepödni hogy te milyen ellazult vagy,és ha két ember együtt él,àltalàban azok felveszik egymàs életstilusàt.
Tehàt ne te vedd fel az övét.
Tanulja meg ö a tiédet!
Nekem is ez jutott eszembe. Hogy más a baja valójában, csak van végre ürügy, hogy kikiabálja magából. Vannak időnként problémák, egyebek is, de eddig mindig sokat beszéltünk róla, és megértőek voltunk mind a ketten. De most mintha kicserélték volna.
Megpróbálok lazítani, igazad van. Kicsit lehiggadok én is.
Igazad van! Tudom, hogy nem vezet sehová. Csak nagyon nehéz, amikor úgy megaláz. Engem is hibáztat, nemcsak magát. :S
Megpróbálom amit tanácsolasz, hátha segít! Köszönöm.
igen ebben igazad van. az ember azt bantja a legjobban, aki a legkozelebb all hozza.
meg ha nem is szant szandekkal
Hidd el én is ideges vagyok,söt.
De valamelyikötöknek engednie kell.
Esetleg ha ennyire elfajultak a dolgok,akkor probàlj meg te magad pozitivan gondolkodni,viselkedni.
Szakits idöt magadra,menj a természetbe sétàlni,nézz vigjàtékot,nevess...
Aztàn ha beszolna valamit,akkor nyugodtan vàgd oda,hogy attol mert sir,idegeskedik stb. a helyzet nem oldodik meg.
Ha erre is durvàn reagàl akkor szerintem ott màr nem csak a pénz hiànya van a dologban.
Ugyanis az én pàrom is gyakran ideges,elveszti a fonalat és rajtam tölti ki a mérgét,de néhàny ora mulva észhez tér,és eszébe jut,hogy mi egy pàr vagyunk,olyankor lehiggad.
ne. ez az oda vissza passzolgatas vezet a legrosszabbhoz.
vegyel erot magadon. kartyazzatok. vegyetek elo a romi kartyat, es rohogjetek szet egymas agyat. vagy valami tarsast. nem kerul semmibe, es jobb kedvetek lesz. ha elkezded, o is valtozhat.
sejtem mi a gondja. sajat magat hibaztatja hogy igy alltok, es nem tud tobbet. ezert van folyton olyan hangulata. hasonlo cipoben jartam. tudom.
Nàlunk is most ez az idöszak van.
Pénzhiàny,stressz.
Én olyankor hozzàteszem hogy vannak tölünk rosszabb helyzetben élök is,mi még örülhetünk,hogy van kenyér az asztalon.
Meg senki sem felülröl kezdte.
Azt is hozzàteszem,hogy lesz még jobb is.
Illetve este inkàbb filmeket nézek,a hiradot elkapcsolom sunyiba,azon is idegesiti csak magàt az ember...
Probàlok elfoglaltsàgot keresni magunknak,ahol nem ezeken a gondokon jàr az eszünk(hàzi munka,stb)
Este egy kellemes masszirozàs is ellazithaja a pàrodat,vagy egy meleg ülöfürdö.
a penz sajnos tonkreteheti a hazassagot. nalunk is sok gond volt.
valahogy meg kell tanulni kikapcsolni. leszarni mindent, es hetvegen egy napra egyutt tenni valamit hogy jol erezzetek magatok egymassal. ha van meg bizalom es megertes, akkor szerintem igy mukodhet. nem szabad a szamlak sulya alatt elfelejteni mik vagytok egymasnak. remelem helyre tudjatok hozni. nekem mar keso...
Beszélj vele nyugodtan.
Mond el,hogy nem MI vagyunk a hibásak.Inkább fogjunk össze,hogy kilábaljunk a gondokból.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből
- Mosási nehézségek...
- Tartósbeteg gyermek nevelésének nehézségei