Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára? (beszélgetés)
Próbáld ki a Benton termékeket csiganyál+méhméreg.
Egy tesztcsomagot pár ezer ft-ból megúszol és meglátod használ e.Nekem bevált :)
Klassz!:)
Nem lehet mindenki ronyó.:D
"ráncok, szarkalábak, megereszkedett bőr, pigmentfoltok"
Ezek a kellemetlen tünetek mind valamilyen ásványi só hiányát jelzik a szervezetben.
Mire valók a Schüssler sók?
De szedtél fogamzásgátlót, ha jól emlékszem. Nem lehet összehozni a foltokat és a gyógyszert?
Vagy nem történt valami veled abban az időben, amikor kijöttek? Csak a foltjaid vannak és más bajd nincs? Puffadás, vízesedés, stb.?
A vérvételen nézték a májértékeidet? Vesefunkciót? Kardiológián jártál mostanság? Nőgyógyász?
De orvossal beszéltél már?
Sok terhes nőnek lesznek májfoltjai, mert máshogy működnek, azaz más arányúak lesznek a hormonjaik. Ha esetleg utána nézel, akkor találsz arcról is leírást, hogy melyik testrészünk, szervünk betegsége hol jelentkezik az arcunkon.
Ilyeneket tudok, hogy vese a szem alatt, stb.
Ugye, hogy nem volt mindig ilyen? Mikor jöttek ki a foltjaid?
Én úgy tudtam, hogy ez pigmentfolt... a szemem alatt egy nagy folt, bajusz vonalon, illetve oldalt is van 2-3 kisebb folt. Ez nem mind aknétől alakult ki. Akkor ennek mi a neve?
Vérvételen voltam mostanában, ott minden rendben volt. Bár persze az nem mindent mutat ki...
Mikor voltál?
Nekem volt egy folt a szemem alatt. Kitágult egy ér vagy mi. Azt lézerrel eltűntették, ezután nem piros, hanem barna foltom volt 2-3 évig, majd fehér lett.
De nem pigmentfoltok! Te mondtad, hogy nap és akne nyomok.
Ezeket el lehet tűntetni. A pigmentfolt az más, az sosem múlik el és legtöbb esetben úgy születünk.
Ezek szerzetek, így gyógyítható. A hormonvizsgálat mindenképp kellene, mert pl. a májfoltokat ez is okozhatja, illetve az elégtelen máj és epe működés, így ezt is nézesd meg!
Beszélj már orvossal! Küldjön kivizsgálásra! Nem tudom hány éves vagy, de engem ez most 48 évesen is zavarna, fiatalabb koromban meg élni sem akartam volna, ha ilyen problémám van...
Lézeres kezeléssel manapság csodát lehet tenni és számtalan alternatív megoldás is létezik.
Ha nem is gyógyul nyom nélkül a tüneteket, panaszokat jelentősen lehet csökkenteni.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből
- Mosási nehézségek...
- Tartósbeteg gyermek nevelésének nehézségei