Hogy kell a töltött káposzta vegetáriánus változatát elkészíteni sárgarépával? (tudásbázis kérdés)
Áááááááá, dehogy. Rizst és párolt gombát összekeverek szójagranulátummal, jól megfűszerezem, tojással összekeverem, gombócokat gyúrok belőle, a pataki tál alját beszórom savanyúkáposztával, rárakok egy sor gombócot, megint káposzta, megint gombóc, a teteje káposzta, rá a teteje, be a sütőbe és kész.
Na, ettől hal be igazán a topic :)))
fú, ezzel a csokimikulással most behalt a topik...
bocsánat!:)
:)))
követve a nyúl és a csokinyúl axiómát, mi a helyzet a csokimikulás és az igazi mikulás esetében?
LOL
mi a fenének akarsz töltött káposztát enni?:)))
ha hiányzik a hús, akkor egyél azt, ne próbáld meg szójából kelteni az illúzióját.
ha meg nem hiányzik, akkor felesleges azon problémázni hogyan másold le a húsos ételeket:))
ez olyan, mint húsvétkor a csokinyúl... se nem csoki, se nem nyúl. lássuk be, nem sok értelme van :))
Találtam egy receptet, igaz nem sárgarépás.
A recepteknél megtaláljátok.
Szeretném kérdezni, mit tegyek, ha azt akarom, hogy egyben maradjon a töltelék a káposztában.
A tojás sem tartotta össze a töltelékeimet, csináltam már gombával, szójával (de rossz lett!:() quorn-nal (még rosszabb!:()
A fantáziám a konyhában szinte határtalan:) vega vagyok:) de a vega töltött káposzta úgy látszik nem az én müfajom...
Megpirítod a kocára vágott hagymát, hozzáadod a lereszelt sárgarépát sózod borsozod, tovább fonnyasztod a kettőt együtt, amig a sárgarépa megpuhul.
Főtt rizzsel összekevered, és a leforrázott káposztába tekered, lehet paprikába szöllőlevélbe is tölteni.
Vízben elkevert vegetával illetve paradicsomos vízzel lehet felönteni, és a menete ugyanaz mint a hagyományosnak. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Negatív tapasztalatok a vegetáriánus vagy a paleolit étrenddel
- Lehetek így valaha is vegetáriánus?
- Tenyleg divat lett a vegetarianizmus? Te miert lettel vegetarianus?
- Írjunk olyan neveket aminek női és férfi változata is van
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!