Hogy felejtsem el, vagy mit tegyek? (beszélgetés)
Nem kell annyira tul komplikalni ! Az van hogy , megakarod szerezni , azert mert szereted ! Akkor lepj akcioba , aztan meglatod hogy , erdemes-e ?
Az eletunk 1-harc , ha mindent szamitasba veszel , akkor soha egyetlen lepest sem teszel , szerintem :) Es hat soha nem is fogsz nyerni semmit -:(
Értem, valóban lehet, hogy túl értelmesnek gondolom.:)
De vhogy el kellene érni, hogy ismét beszélőviszonyban legyünk, mégha msn-en, akkor is...
Azt sem tudom, ki volt az a lány, akivel egész este volt, sokan azt mondják, csak egy kaland volt, ha viszont nem, akkor nem akarok csak úgy "belemászni" a kapcsolatukba, bármennyire is szeretem.
Tul sok eszt tulajdonitasz a "gyengebb!" nemnek :)
Szerintem nem terjed az esze/eszuk odaig :)
Ha finoman muködsz es kulönössebb tudomast nem veszel rola , ha gondol is valamit ? ! De elfog bizonytalanodni es hat nincs nagyobb kihivas mint megszerezni azt a lanyt , aki ott van ugyan a közelunkben , de rank sem hederit :)
Viszont ha , kirakod a kartyaidat tul nagy rizikot reckirozol, szerintem.
meg sztem alapból gondolja, hogy miatta vagyok ott
de ez olyan szar....:(( Szeretem, pedig nem ismerem annyira
Ááááá...nem összejövős a dolog:
1) vagy részeg már addigra
2) dj pulton van fennt, és ugyebár oda csak úgy nem mehet fel az ember...
3) nagyban befolyásolják a barátai...fontos a véleményük...és olykor dolgokat miattuk nem tesz meg
pontosan
ez jó lenne és ebben semmi tolakodás és nyomulás sincs :)
De épp ezt mondom, hogy már 2 hónapja nem ír rám msn-en...(mondjuk, én sem rá, de elvileg ő következne)
Az nem büszkeség-romboló kicsit, hogy én írok rá? (azért a "nyomulásnak" is van határa)
én ráírnék msn-en az tuti.
abból legalább rájössz h akar-e tőled komolyan vmit vagy sem.
egy próbát megér...
Biztosan hasonló helyzetben ti is voltatok már...
Van egy srác, akit fél éve ismertem meg (pontosabban láttam), de azóta szeretem, nekem első látásra...
Megkerestem, írtam neki, msn-ezni kezdtünk. Elég messze vagyunk egymástól. Egy bulin láttam először.
Szépen írogattunk egymásnak, általában ő írt rám többször, aranyos volt.
Egy alkalommal mindketten ottvoltunk a köv. bulin, én észrevettem (és mivel váratlanul ért), úgymond elszaladtam előle. De val.színű, h nem vette észre. Mikor összeszedtem magam, kerestem, de a barátja mondta, hogy már hazament.
Beszéltünk msn-en, és megígérte, hogyha legközelebb szól, ha ottlesz, és talizhatunk...ennek röpke 2 hónapja. Nem ír rám, nem keres. semmi....
Én sem írok igaz, ami igaz, de csak a maradék büszkeségem miatt, ezt diktálja a józan ész.
A köv.bulin ottvoltam (nem tudta, hogy ottleszek) és egy lánnyal csókolozott és táncolt egész éjszaka. Baromi rosszul esett, és ez még csak enyhe kifejezés...
A barátja észrevett, és sztem ő is, de totál részeg volt, menni is alig tudott...
De változatlanul nem keres...mondjuk, sztem nem is emlékszik a történtekre.
Szeretem...de olyan ostoba vagyok, igazából nem is ismerem.
Ti mit tennétek a helyemben? Most mégiscsak írjak rá 2 hónap után? Vagy mit csináljak? Van értelme?
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem a munkatársamba, aki ráadásul foglalt. Hogyan felejtsem el?
- Hogy felejtsem el azt akit szeretek? :(
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Jelszóval védett fájlt ki tudok csomagolni ha nem tudom a jelszót vagy felejtsem el?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Hogy felejtsem el őt örökre?