Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Jelszóval védett fájlt ki tudok csomagolni ha nem tudom a jelszót vagy felejtsem el? (tudásbázis)
Ó, már majdnem egyéves kérdés, azóta már megoldhatta.
Meg kell nézni, ahonnan letöltötted a fájlt, ott kell lennie egy NFO-fálnak, azt TC-ben Nézőkével nézd meg. A Rarcrack jó, viszont órák kellenek hozzá, amíg kiolvassa a kódot, és még az sem biztos. Egyébként miről van szó?
rarcrack...ezzel kinyithatod,ha még nem sikerült
Nem, sajnos TC sem nyitotta ki. Nem találta a külső tömörítő programot. :O
A szándék a fontos! :)
A total commander sem nyitotta ki?
Sajnos én nem tudtam segíteni, de rendes vagy, hogy megköszönted.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Alaposan körülnéztem de jelszót nem találtam. Szó nincs róla. Most már vissza sem enged az oldalra.
rarpass feltörővel próbálkozom még ha ez sem akkor felejtős.
ha netről szedtél le valamit, pl. film, azt ott keresd, ahonnan a letöltött linket bemásoltad a böngésződbe.
Vagy, ha nem netes eredetű, akkor próbáld meg az ilyen mint a setup.txt - ha van ilyen - ott elméletileg megtalálható benne a rarpass.
Kezdő hackereknél is van olyan progi, ami jelszót keres, vagy te magad is tudsz írni egy ilyen progit viszonylag egyszerűen.:))
Ha mégsem, akkor a kíván anyagot szerezd be máshonnan.
Vagy próbáld más kicsomagolóprogival pl Commander-ben.
Sajna anélkül nemtudod kicsomagolni! Én is töltöttem már le ilyen fájlokat. Nemtudod megszerezni a jelszót valahogy?
Nem tudod kicsomagolni. Ott keresd a jelszót ahonnan letöltötted a fájlt.
Bocsi, nem ismerem, azt hittem valami doc file.
"Kérem a jelszót a titkosított fájlhoz"
...........
OK Mégse Súgó
rar fájlról van szó. WinRart használok de mielött elkezdené kicsomagolni kéri egy jelszót amiről sajnos fogalmam sincs
Ez nem olyan jelszó, itt csak egy pipát kell kikattintanod. :)
Jelszóval védett fájlt ki tudok csomagolni ha nem tudom a jelszót vagy felejtsem el?
További ajánlott fórumok: