Hogy érjem el, hogy a szomszéd macska ne az én udvaromba piszkítson? (tudásbázis)
arra még nem gondoltál hogy elzavarod? egy idő után nem megy vissza sztem
Mi ugy oldottuk meg,hogy ahova rendszeresen jart a szomszed macskaja tojni,oda molyirto gomboket tettunk.Hat a szagatol elmenekult,a macsek.
Persze csak viccnek szántam. :) Van kifejezetten macskarisztó spray.
Biztos ismered Ganxta Zolee azon számát, hogy: bumm a fejbe. :)
hát azt várom, hogy a saját udvarjába sz...on! nincs macskám és mégis takarítok.....ha almot teszek akkor "marasztalom" de én űzni akarom!
És ha kitennétek egy macskaalmot???? Végtére is ha tényleg nincs módja elásni, akkor mit vártok tőle?!?
Nyomorult macska sem tudja kiizzadni a végtermékét...
hát én annyi mindent kipróbáltam, de tartósan semmi nem oldotta meg a dolgot:(
Esetleg a gazdát kéne megkérni, hogy tegyen almot a macskájának, kényelmes jószág a macska, hamar rászokna szerintem.
Fűben el tudná sztem.
Csak sz@rik rá, hogy témánál maradjunk. :)
De kompromisszumképes megoldás, hogy az udvar egyik sarkában feltúrod a földet. Hátha tényleg nem tudja elásni.
Azzal nem értek egyet, hogy szóljon a szomszédnak, hogy zárja be.
Ha a gyerek kiabálása az udvaron zavarja (ugyebár zajszennyezés is van) akkor tartsuk a gyereket a lakásban, vagy búra alatt?
tuti macska ez 1 zárt udvar, ásná a dögje csak a fűben kavicson nem tudja
Létezik ultrahangos macskariasztó is, de ha van a szomszédban kutya, akkor sajnos azt is összezavarja, ráadásul elég drága is :(
Én is utálom, jobb esetben sz..ik, de inkább a hígabb változat.....
A macska nem ássa el a kakáját, ha területet jelöl.
Csak akkor ha vadászterületen, illetve más területén jár.
Egy macskát nem lehet csak úgy elzárni sajna. Ők elég szabad lelkek. De egy kölcsönkutya megoldaná a helyzetet!
Közbepisili az új területet, onnantól hogyva a cica el fogja ásni.
de lehet...azért kipróbálom :)
Igen,a mieink is elássák,és általában,sőt mindig szembe,a fal mellé piszkolnak,aztán rákaparják a kavicsot.
Van olyan növény, amit kimondottan utálnak a macskák. Azt hiszem macska-jaj a neve (nem biztos, de ha rákeresel, hogy macskariasztó növény, biztosan megtalálod), és kültérre is jó. Ezzel még a kertet sem csúfítod el, és ha dézsába ülteted, akkor szabadon mozgathatod is. Egy próbát megér sztem. A macskariasztó spray nálunk a lakásban sem vált be, megszokta a cicánk, és a frissen befújt kanapén alszik :(
biztos, hogy macska? a macska elássa az ürülékét, abba nem botolhatsz bele, max. ha feltúrja a kerted, a kis halmokba, kaparásokba.
Megkéred a szomszédot, hogy zárja el, ha nem, akkor amint meglátod a kertedben hívod a menhelyet vagy jöjjön át a szomszéd összetakarítani a macskája után, ez nem a Te dolgod lenne, hogy ezzel töltsd az idődet.
Úgy utálom ezeket az össze-vissza szarató gazdákat...
Nekünk a macskánk egy időben sűrűn járt az ablakba, és onnan vadászott le minket. Ezt megunva olvastuk valahol hogy a macskák nem szeretik a narancs illatát. Mi kipróbáltuk és működött. De ez lakásban volt, nem hiszem hogy szabadtéren is beválna...
köszi a válaszokat, megnézem ezt a port vagy mit...mert unom, h minden nap macska sz...t vadászok!
én is ezt tudnám javasolni :) valamiféle távoltartó spray, vagy anyag ez.... befújod azt a helyet ahova nem szeretnéd h menjen a macska, és elvileg nem fog odamenni.
Viccet félretéve, állatpatikában, vagy nagyobb állatkereskedésben tudsz venni olyan szert, ami távol tartja a macskákat.
Hogy használnak-e, azt nem tudom.
Remélem a szomszéd féreghajtózza a macskáit.
A szomszéd macska az én kertemben, füvemre, kavicságyásra csinál..hogy űzzem el innen??
Nem lehet kimenni a gyerekkel mert minden macska k@ka!
Van amit utálnak és elűzhetem vele??
További ajánlott fórumok: