Hogy érhetem el, hogy lányom többet (sokkal többet) igyon? (tudásbázis)
Igen ismerős hidd el,de épp ezért mondtam nem szabad erőltetni...hisz ha erőlteted ugysem érsz el semmit esetleg jobban megutáltatod vele,az meg végképp nem volna jó...
Most ez egy időszak,majd fog inni ,valószinű most ennyit követel a szervezete,van felnőtt is aki csak ennyit bír meginni....
Amugy mennyi idős a kicsikéd?
Cumisüvegből iszik amit iszik?
Kínálom kínálom, de a válasz határozott nem. Végigsorolom a választékot: gyümölcstea, 100% almalé, víz, kakaó, de ő nem szomjas.
Érzi? Nem tudom előfordul olyan, hogy csak az étkezésekhez iszik 1-1 pohárral azon kívül semmi. Szerintem ez nagyon kevés.
Szia!
Nem tudom, mivel szoktad őt kínálni, én cukor nélküli gyümi teát adok az enyémnek, ha nem akarja simán teszek bele egy ki 100%- os gyümölcslét, vagy egy kis szörpöt. Most már majdnem 2 éves és követeli is, hogy tegyek bele. Inkább cumisüvegből iszik a fiam, de ha meglátja, hogy pohárból iszunk, ő is akar, a szívószál és a szopókás üveg is nyerő lehet.
Szerintem ,ő érzi mennyi folyadékra van szüksége,majd fog inni ,nem szabad erőltetni...
De ha mégis szeretnéd ,hogy többet igyon ,probáld kitapsztalni mi is az amit szivesebben fogyaszt ,akár natúr gyümölcslé ,akár tea félék,vagy bármi,csak van amit szeret jobban,kináld meg többször...
További ajánlott fórumok:
- 10 napja figyelek a kajára, sokkal többet mozgok, mégis híztam, miért?
- Miért eszünk többet, sokkal többet mint amenyire szükségünk lenne?
- Kislányom nagyon keveset eszik.Mit tehetnék, hogy többet egyen?
- Észrevettem, hogy minél többet alszom, sokkal fáradtabb...
- Szeretnék egy lánytól többet, mint sima ismerettség, ismer elég sok embert, és ismer nálam sokkal menőbbeket is. Így talán esélytelen?
- Szeptember óta külön vagyunk lányom apjával, azóta semmit sem fizetett, visszamenőleg kérhetem a gyerektartást?