Észrevettem, hogy minél többet alszom, sokkal fáradtabb... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igazad van. Sokszor az én problémám az, h ha fent vagyok, elálmosodok. Ha lefekszek, akkor pedig nem tudok aludni, és megint felkelek.
Párszor megismétlem éjszakánként.
Nagyon jól alszok!
Képes vagyok akár 12 órát is egyhuzamban aludni.Ha felkelek pisilni,vissza alszom azonnal.
Szerintem fogadd el egyelőre. Az hogy dolgozol, pont elég erőfeszítés ilyen állapotban...
Később fejlesztheted tovább, ki tolod a lefekvés idejét 15 perccel, illetve elfoglalod magad magad valamivel, ami örömet okoz.
Kitartást kívánok.
Akkor megvan a "bűnös"!
Depresszió, gyógyszer, nem jól kezelt élethelyzet.
Ne csodálkozz ,ha fáradt vagy.
Nincs sajnos ötletem ,hogy mit kellene tenned.
Lehet itt tanácsokat osztogatni ,de a depresszió egy nagyon rogadék betegség.
Mondom úgy ,hogy soha nem voltam csak a közelében sem.
A stresszes reakció bizonyos szituációkban nem egyenlő a depresszióval.
Még mindig szorongok és túlféltem a szeretteimet ,de ez már ilyen...
Biztosan a depresszió zavar be szerintem.Gyógyszeres kezelés és voltam sokat pszichoterápián.Így is nehéz mert sokat agyalok és valahogy mindig rosszat érzek.
Elhagy sokszor az erőm és a reggeli ébredések iszonyatosak.
Nem olvastam elég figyelmesen.
A depressziód kezelve van?
Mikor csak szorongásos depresszív hangulat,tüneteim voltak,akkor éreztem ezt ,hogy elhagy az erőm.
Szégyen ,nem szêgyen de volt ,hogy a hajmosást ,napi zuhanyzást is hanyagoltam.
Viszont nekem segített ,hogy a problémát feltártuk (pajzsmirigy és egy sokkal jobb élethelyzet kialakítása)
Lehet ,hogy a depressziód kavar be.
Mindenesetre magnéziumot szedje,ártani nem ártasz vele,és mozogj még ha nincs is kedved.
Jobbulást kívánok neked 🤞
Nincs valami vitaminhiány esetleg feltáratlan pajzsmirigy probléma?
Anyu mondta mindig,hogy ne fetregj kislányom mert "elszív"az ágy.
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?