Hideg hústál recept
A Hideg hústál hozzávalói:10 szelet vékonyra vert sertéscomb
60 dkg darált sertéshús
6-8 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors, pirospaprika
olaj vagy zsír a sütéshez
Rakott csirkemellhez:
2 nagy csirkemell vékony szeletekre vágva
25 dkg bacon szalonna
20 dkg vékonyan szelt trappista sajt
fűszerkeverék (pl. görög)
A Hideg hústál elkészítési módja:
A tekert hús töltelékének hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletöltjük a szeletekbe, szorosan egymás mellé rakjuk egy serpenyőbe. Zsiradékban forgatva szép pirosra sütjük. A csirkemell szeleteket egy kivajazott tepsibe tesszük rétegesen. Hús, fűszerkeverék, bacon, sajt sorrendben, míg el nem fogynak a hozzávalók. Tetejére sajt kerüljön. Alufólia vagy fedő alatt süssük. sütési hőfok: 180°C
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. dec. 22. 21:12
A hideg hústál elkészítési módja és hozzávalói.