Most már kezd természetessé válni, hogy hévégére is esik munkavégzés. Mikor elvállalok egy munkát, megkérdezem. Aztán nekem kell döntenem, hogy vállalom , vagy nem.Meg tudom oldani személyes problémámat vagy sem.Szerintem, ezek a dolgok, amiket leírtatok, akkor is megvoltak, amikor elvállaltátok a munkát.A munkahely mamár nem lehet és nincs is tekintettel az egyéni gondokra.
Mielőtt elvállaltok valamit, számot kell vetni a felmerülő gondokkal és azzal, hogyan tudod megoldani.Aztán vállald, vagy ne vállald el a munkát.Korrektebb nem elvállalni, mint később ilyen-olyan okokra hivatkozva nem elvégezni a feladatot és a végén felmondanak.
hát én még 3éve mikor megnyitott Fehérváron a Lidl a suli mellett jelentkeztem, fel is vettek hétvégi munkára és azóta is csinálom. Néha rossz, hogy nincs szabad időm, de mivel most nem volt munka helyem hétköznapra igy az a pár forint is jól jött.
Amúgy van felvétel részmunkaidőben és hétvégére most. Ha valaki jelentkezni szeretne, csak vigye be valamelyik fehérvári Lidl-be az önéletrajzát
volt olyan munkatársam aki hétvégén nem dolgozott mert a vallása tiltotta ezt.sajnos nem is fogadta el a fönök,de azóta talált olyan munkahelyet ahol ezt elfogadják
igen ez egész biztos,sanos a munkahelyek 99,9százalékára.Csak szerintem Jal azrt ezt kérdezte,mert amit te írsz,problémaként,hogy nem tudod a gyerkőcöt hova tenni hétvégére az gyakori eset,míg a mai világban,főleg egy keresztény alapú országban mint indok igen ritkán fordul elő,hogy a vallásom nem enged pl vasárnap dolgozni....
benne voltam van tapasztalatom sajna .én se tudtam agyerköcöt hova tenni,mivel nem volt kire hagyni ,na ezt nem tudták megérteni hogy nem hagyhatom otthon egyedül .és még az volt a szörnyű hogy a munkahelyen csak nekem volt ilyen problémám. más mindenki meg tudta oldani csak én nem,igy felmondtam hogy ne ők rugjanak ki.mert előbb utóbb az lett volna belőle
Mit szólna a főnököd,ha bejelentenéd,hogy a vallásod nem engedi meg,hogy hétvégén dolgozzál,annak ellenére,hogy menni kellene dolgozni szombat,vasárnap is.Kirúgna,vagy elfogadná a bejelentést,és neked adna igazat?