Hogy találhatnék munkát? Nem vesznek fel, mert hétvégi iskolába járok. (beszélgetés)
Ha nem mondja meg előre, hogy a szombatok kellenek neki, ekkor majd repül az első beosztásnál.
Arról meg minek hazudjon, hogy tanul? :O Átmeneti munkát keres, de ahova felveszik, nem is a nyugdíjig tartó munkaerőt keresnek.
Milyen tanfolyamra íratkoztál be, és annak az órái mikor vannak?
A vendéglátás igaz, hogy leginkább hétvégi beugrókat keresnek, de az akkor is esti-éjszakai műszakra. Gondolom én. Tanfolyamot pedig akármi is az, hétköznap és napközben tartják.
Biztos állásom volt,így beiratkoztam álmaim tanfolyamára,hogy egyszer az lehessek aki lenni akarok.
Rá egy évre leépítettek sok embert köztük engem is. Egy hónapja vagyok munka nélkül viszont a sulim nagyon drága havi 50ezer utazással együtt. A munkám H-Pig tartott, a suli szombatonként van. Emiatt sehol nem alkalmaznak. Gyárba is menni kell hétvégén.. még csak vissza sem írnak. Gyógymasszőr a szakmám+vendéglátás de az is hétvégén kell leginkább. Rettegek,hogy le kell mondanom a suliról mert nem fogom tudni fizetni. Még 1 hónapot tudok kifizetni. Minden hely telített masszőrrel. Miskolcon élekm.Anyukám nem keres jól,nem tudok kölcsönkérni. Adjatok tanácsot :(
További ajánlott fórumok:
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Hogyan találhatnék egy jó barátot?
- Hol találhatnék olyan személyt, akinek lehetnék a gondozója?
- Tudna segíteni valaki a NIKON COOLPIX 2200 fényképezőmhöz hol találhatnák utmútatót?
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?
- Hány személyt vesznek fel a Boros Sámuel szakközépiskolába Szentesen?