Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben? (tudásbázis)
Miért írsz nekik? :DDD
Menj oda basszus! :D
Elsődlegesen a 16. kerületben, de szóba jöhet a 14, 15 is végső esetben.
Neten keresgettem. Talaltam két női edzőt. Volt mail cím. Írtam nekik, de azóta sincs válasz.
Én bemennék a hozzám legközelebb lévő konditerembe. Szerintem mindenhol vannak hozzáértő edzők.
Vagy képes lennél 30-50 km-t utazni (oda is, vissza is) azért, mert itt bárki megnevez valakit?
szeritnem azt nézd meg, hogy melyik jól felszerelt konditerem esik neked úgy útba, hogy heti 3-4-szer tudjál menni.
ha ez megvan, akkor azokon belül megnézed hogy kik vannak személyi edzők, melyikük szimpatikus, és akiről a leginkább el tudod képzelni, hogy minden másnap nézd a fejét, ahhoz befizetsz.
nagyot nem tudsz tévedni, főleg kezdőként. ha elmondod hogy mik a céljaid, mit szeretnél, akkor olyan edzéstervet kapsz. utána már csak rajtad múlik.
most lehet modnani itt sztáredzőket (akik valószínűleg el sem vállalnak), de egy kezdőnél ez teljesen felesleges, sokkal fontosabb, hogy tényeg szimpatikus legyen az edző mint ember, mert úgy könnyebben tudsz vele együtt dolgozni, illetve szívesebben mész edzeni. (és azt csak te tudod eldönteni, hogy neked ki jön be, mindenkinek más stílus, más embertípus szimpatikus:)
Szia!
Fogalmam nincs a legtöbb kondi gépről, mit hogyan kell hasznalni, hova hat. A táplálkozásban meg annyi ellentét van a neten, már annyitnolvastam róla, tiszta zavar van a fejemben.
Ismeretlenül nagyon nehéz igazi, jó edzőt találni, aki segít edzéstervben és táplálkozásban, hogy mit hogyan kellene.
Nem akarok egy nulla divatedzőnek fizetni.
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Új élet kezdése külföldön: sikertörténet vagy teljes kudarc?
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Brizzy sikertörténete (-50 kg)
- Hogyan találhatnék egy jó barátot?
- Leírnátok fogyásotokkal kapcsolatos sikertörténeteiteket? Leginkább olyan érdekel, aki 6 után nem evett, ezt betartotta és úgy fogyott!