Héjában sült krumpli joghurtos öntettel recept
83 kc
A Héjában sült krumpli joghurtos öntettel hozzávalói:
4-5 közepes nagyságú
krumpli, 20 dkg paradicsom, 3 szál újhagyma,
bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma,
5 dkg juhsajt, 2 doboz natúr joghurt,
citrom, só, bors.
A Héjában sült krumpli joghurtos öntettel elkészítési módja:
Elkészítés: Megmossuk a krumplit, tepsibe tesszük és a sütôben sütjük 50-60 percig. A megmosott paradicsomot kockára vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, mindkettôt bazsalikommal megszórjuk. A joghurtot elkeverjük a juhsajttal, a szétzúzott fokhagymával, citromlével, borssal, ízlés szerinti sóval. Összekeverjük a joghurtot a paradicsommal, hagymával és ráöntjük a sült, lehámozott burgonyára. 83 kcal/100 g.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Anyagi, 2015. okt. 4. 17:28
A héjában sült krumpli joghurtos öntettel elkészítési módja és hozzávalói.