Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Héjában sült krumpli joghurtos öntettel recept

Héjában sült krumpli joghurtos öntettel recept

Kalória 83 kc

A Héjában sült krumpli joghurtos öntettel hozzávalói:
4-5 közepes nagyságú
krumpli, 20 dkg paradicsom, 3 szál újhagyma,
bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma,
5 dkg juhsajt, 2 doboz natúr joghurt,
citrom, só, bors.


A Héjában sült krumpli joghurtos öntettel elkészítési módja:
Elkészítés: Megmossuk a krumplit, tepsibe tesszük és a sütôben sütjük 50-60 percig. A megmosott paradicsomot kockára vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, mindkettôt bazsalikommal megszórjuk. A joghurtot elkeverjük a juhsajttal, a szétzúzott fokhagymával, citromlével, borssal, ízlés szerinti sóval. Összekeverjük a joghurtot a paradicsommal, hagymával és ráöntjük a sült, lehámozott burgonyára. 83 kcal/100 g.


Kategória: Egytálételek receptjei


A héjában sült krumpli joghurtos öntettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook