Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) recept

1 db disznó fej
1 fej fokhagyma
só bors szerecsendió
szegfü bors
füszerpaprika
A Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) elkészítési módja:
Vegyünk egy disznó fejet kérjük meg vágják ketté. Jól meg pucoljuk, egy lábosba tegyük oda főzni a fokhagymával és a sóval kb: 3- óra alatt nagyon kicsi lángonpuhára fől. Akkor jó ha teljessen lejön a csontról. Vegyük ki a léből és 3-4 cm kockára daraboljuk, . Majd a kimaradt füszerekkel mmegszorjuk nagyon pici füszerpaprikát is tehetünk de ne sokat csak rozsszinű legyen.Jól keverjük össze ha kell még egy kisó 2-3 nyers fokhagymát is tehetünk hozzá. Egy bordasütőt kibélelünk fóliával amilyen szorossan tudjuk belerakjuk a húst,tehetünk rá egy kis levet a főzőléből. A hútőbe tesszük másnapig, majd szeleteljük
A fóliát levesszük és ugy szeleteljük, majd vissza rakjukrá a fóliát.
Ha nagyobb adagot akarunk tehetünk csülköt, nyelvet is bele.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. szept. 5. 18:12
A házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.