Gombás alagút recept
A Gombás alagút hozzávalói:70 dkg disznócomb
50 dkg gomba
2 fejvöröshagyma
70 dkg burgonya
2- dl tej
olaj
só, bors
füszerek,majoranna,kakukfű,stb
A Gombás alagút elkészítési módja:
Előzőnap a húst bepácoljuk, a füszerekkel, a hütőbe tesszük. Másnap a húst fólialat elősütjük a tepsibe kb 40 percig. A megtisztitott gombát vagy ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, a vöröshagymát is majd, ledinszteljük. Rátesszük a gombát sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk mig pép lesz belőle. Burgonyábol tejből pürét készitünk. A húsról levesszük a fóliát és vastagon rá kenjük a gombát, majd a burgonyapürét a gombára simitjuk, villával meghúzogatjuk,és vissza tesszük sütni szép pirosra piritjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. szept. 3. 09:01
A gombás alagút elkészítési módja és hozzávalói.