Malackák recept
A Malackák hozzávalói:Malackák-Bau módra
Hozzávalók: 6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj,
30 dkg darált hús, só, bors, majoránna, zsír,
pirospaprika, foghagyma, pici víz,
Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk , borsozzuk .
Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket.
Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel , és tűzzük össze,
hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe
tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel.
Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra,
3-3 perc. Majd öntsünk alá kb. 1 dl vizet és lassú tűzön
pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
A Malackák elkészítési módja:
1,1/2 óra
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: frymelke, 2007. okt. 20. 10:48
A malackák elkészítési módja és hozzávalói.