Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott csirkepaprikás recept

Rakott csirkepaprikás recept

A Rakott csirkepaprikás hozzávalói:
5o dkg daráltcsirkehús, 1 fej vöröshagyma, füszerpaprika mokkás kanál, só, bors, 1 gerezdfokhagyma, fél mokkáskanál öröltköménymag
50 dkg orsó tészta,
fél liter tej 6 dkg vaj szerecsendió, fehérbors 6 dkg liszt 10-15 dkg reszelt sajt


A Rakott csirkepaprikás elkészítési módja:
A darált húsból pőrköltet készitünk, az orsótésztát kifőzzük, és kivajazott tepsibe tesszük,leszürve, ráöntjük a pörköltet, majd besamel mártást készitünk a vajból, lisztből és a tejből,és a pörköltre öntjük. gazdagon megszorjuk reszelt sajttal és 40-45 percig sütjük.

Mindent előre elkészitek.Vendég várónak is kitünő mert ahogy megérkeznek a vendégek csak akkor kezdem sütni és forrón tálalhatom


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott csirkepaprikás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook