Rakott csirkepaprikás recept
A Rakott csirkepaprikás hozzávalói:5o dkg daráltcsirkehús, 1 fej vöröshagyma, füszerpaprika mokkás kanál, só, bors, 1 gerezdfokhagyma, fél mokkáskanál öröltköménymag
50 dkg orsó tészta,
fél liter tej 6 dkg vaj szerecsendió, fehérbors 6 dkg liszt 10-15 dkg reszelt sajt
A Rakott csirkepaprikás elkészítési módja:
A darált húsból pőrköltet készitünk, az orsótésztát kifőzzük, és kivajazott tepsibe tesszük,leszürve, ráöntjük a pörköltet, majd besamel mártást készitünk a vajból, lisztből és a tejből,és a pörköltre öntjük. gazdagon megszorjuk reszelt sajttal és 40-45 percig sütjük.
Mindent előre elkészitek.Vendég várónak is kitünő mert ahogy megérkeznek a vendégek csak akkor kezdem sütni és forrón tálalhatom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. máj. 2. 15:33
A rakott csirkepaprikás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.