Házi tejcsokoládé recept


1.
50 dkg kristálycukor,
2 dl tejszín,
10 dkg margarin,
2.
25 dkg zsíros tejpor,
2 csg. vanília cukor,
3 evőkanál kakaó
A Házi tejcsokoládé elkészítési módja:
8-10 percig lassú tűzön forraljuk kevergetve. Közben 25 dkg zsíros tejport, 2 csg vaníliás cukrot és 3 evőkanál kakaót össze keverünk, majd gyorsan össze keverjük a főzött masszával,Alufóliával bélelt formába öntjük és alaposan ki hűtjük, fél hűlésben kockákat vágjunk bele. Kókuszreszeléket, mogyorót, mazsolát stb. tehetünk bele.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: csibiusz, 2008. máj. 29. 12:46
A házi tejcsokoládé elkészítési módja és hozzávalói.