Házi négercsók recept
A Házi négercsók hozzávalói:Habja:
7 dl tej
40 dkg cukor
4 cs. zselatin
12 evőkanál víz
4 cs. tejszínhabpor
kész ostyalap
Máz:
10dkg tortabevonó csokoládé
A Házi négercsók elkészítési módja:
A habhoz a tejet és a cukrot felforraljuk, majd hideg helyre tesszük hűlni. 12 kanál vízzel áztatjuk a zselatint, és a meleg tejes cukros "masszához" vegyítjük. Ha teljesen lehűlt hozzátesszük a tejszínhabport és habbá mixeljük. Az ostyalapból karikákat vágunk ki, rárakunk egy adag habot, majd miután megszilárdult, csokival bevonjuk. Hidegben dermesztjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. okt. 23. 22:09
A házi négercsók elkészítési módja és hozzávalói.