Hasból fogyni hatékonyan!? (beszélgetés)
egy pill:))..megnézem melyiken van pontosan.
Különben a Rika1 naplója fejlécébe találsz, úgy közép tájon egy kis videót ami ugrál. Alá van írva, hogy mozgás.info Na ezek közül az egyikbe egy eddző elmondja, hogy tulajdonképpen hogyan is fogy a has és be is mutatják a gyakorlatot.
Most a Czanik legújabb dvd -jén is van egy ilyen gyakorlat sor, kipróbáltam, és bizony elég keményen megdolgoztatja.
Mindjárt megnézem pontosan melyikbe van ez a klipp részlet.
Én is azt tudom mondani, hogy csak diéta és mozgás. De van egy filmem a napló fejlécbe mozgás.hu adta ki. Ott most meglehet nézni mit ajánlanak rá. a 4. számuba van:)) Kicsit kemény..,de hatásos. Különben ajánlani tudom a capoeira aerobikot..Czanik: Hasburning
Saját tapasztalat:))
Szia!
Én úgy fogytam le, hogy napi szinten tekertem a tréneremet. Ment le a hasmból is, de a nem volt rá teljesen hatékony, ezért megvetem Rubint R. 20 perc önmagadésrt dvd-t és abból a 20 perces hasizmot csináltam még napi szinten.
az étkezésnél meg oda kell figyelni, hogy kevés, szénhidrát, és a torna inkább reggel éh gyomorra történjen, mert akkor a tornával a zsírt kezdet el lebontani, nem pedig a bevitt szénhidrátot hasznosítani.
Sajnos nincs helyi fogyás.Diétával tudod eltüntetni a hasadról a felesleget plusz mozgás.orvosAneten.hu
itt ki tudod számolni hány kalóriát ehetsz egy nap és mennyi kell a fogyáshoz!Sok sikert!:)