Mivel lehet hatékonyan fogyni? (beszélgetés)
Szia, ilyen életmód-szerű diéta a weight watchers (heti 1 kg mínusz), a GI-diéta (heti 2 kg kb) és a testkontroll (heti 1-2 kg), hirtelen ezek jutnak eszembe... ha meg nem indul be a fogyás, egy pár napos méregtelenítés (pl. gyümölcsnapok, főtt krumpli-napok, zabpehely-napok stb) csodákat tud művelni...
Agykontrollhoz hasonló a McKenna-módszer is, illetve az ahhoz tartozó hanganyag, "hipnotizál", hogy keveset egyél, nekem bevált:-) Ha kéri valaki, priviben át tudom küldeni a hanganyagot, 30 perc, naponta meg kell(ene) hallgatni. Amikor reggel meghallgatom, tényleg kontrollálni tudom az evésemet.
Lehet, hogy könyvből is meg lehet tanulni, én alapvetően full lusta vagyok, én elmentem tanfolyamra. Ott maximálisan el lehet mindent sajátitani 4 nap alatt. Onnantól már csak gyakorlás.
Keressetek rá itt a hoxán is, van ilyen fórum, de ha a gugliba beirjátok, kiad ezer találatot, itt nem is lehetne annyit irni :)
Ja, és van a www pont esettanulmanyok pont hu oldal is, ahol rengeteg sikerről lehet olvasni.
Szerintem hosszútávon nem a kardio, hanem az aerob mozgás a jobb, mivel a kardio bontja az izmokat is. Minél jobb valakinek az izomzata, annál hatékonyabb a zsírégetés.
Én a 6 után nem evést sem pártolom, mivel akkor nagyon sokáig (akár 14 óra) sem jut tápanyaghoza a szervezet, lassul az emésztés.Persze annak, aki idáig nagyon egészségtelenül élt, annak egy ideig működni fog, de hosszútávon érdemes rajta módosítani!
teljesen egyet értek veled.
ha lefogysz, és nem váltasz áéletmódot az egész visszajön.. rendszeres mozgás és odafigyeles arra, hogy mikor mit, mennyit eszel. és akkor lehet h ghosszabb idő kell, de tartós is marad
Szerintem ne is válassz ezek közül a híres diéták közül, a többségük nagyon egészségtelen!
Testsúlyhoz és életmódhoz kapcsolódó mennyiségű hasznos fehérje, szénhidrát és zsírbevitel szükséges aerob mozgással és erősítéssel.
A kenyér elhagyása sem feltétlen jó ötlet, kell szénhidrát is a szervezetnek!
És persze sok türelem!:)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Inzulin használata mellett mivel lehet fogyni?
- Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az?
- Legyek ellen van jó praktikátok? Módszer, eszköz bármi, amivel a lakást hatékonyan lehet légymentesen tartani.
- Mivel lehet hatékonyan tisztítani a konyhapultot?
- Mivel lehet hatekonyan kezelni a kisgyerekeknel a torokban megjeleno aftat?