Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az? (beszélgetős fórum)
Köszönöm micimacko72.
Majd utánna nézek, talán lehet itt is / Szombathely/ kapni.
nagyika 1939
micimacko 72!
Hogy készred a paleo lepényt? Van speciális liszt erre a ksziményre? Légyszives ird meg.
Köszönöm.
Nagyika1939
engem is érdekelne ennek a diétának a neve ill. az alkalmzása.Persze csak abban az esetben ha nem egészség kárositó.
Nagyi 1939
1200-1400 körül ettem, abba azért sok minden belefér, főleg a gyümölcs idényben. Elmondhatom, nem éheztem, néha mikor este sokáig fent voltam, esetleg akkor kordult meg a gyomrom, de az kibírható volt. Ettem szénhidrátot, nem hagytam el, csak reggelire. Ettem mindent amit szerettem, sütit is akár, de úgy, hogy beleférjen a kalória "limitbe", és ilyesmiket általában reggel. Csak a kenyér maradt ki teljesen meg a tészta.
Most én is a 90 napossal próbálkozom.:)
Én is tudom, hogy havi 10 kg-ot nem lehet és nem is egészséges fogyni.
Nekem max 3 ami eddig sikerült. De van miből :-)
Csak arra voltam kíváncsi, hogy valaki próbálta-e már és milyenek a tapasztalatai. Nagyon megviseli-e a szervezetet. Én általában a 9o napost csináltam, de már Paleo szerint is megpróbálok étkezni. Nekem nagyon bejönnek ezek a magvas ételek .
Quenthel gratulálok az elért sikeredhez. Végig az 100 kalóriás étkezéssel csináltad? Szénhidrátokat elhagytad vagy azért ettél minimálisan?
Igen, én is láttam a riportot.
Holnap kezdem a diétát, majd kiderül mennyit lehet lefogyni vele ;)
Quenthel!
Tényleg nagyon csini vagy! Én is gratulálok neked a sikereidhez! Csak így tovább... :)
Sziasztok!
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem jó teljesen megvonni a szénhidrátot a szervezettől. Az életmódváltás a leghatásosabb! Fehér lisztes pékáruk helyett teljes kiörlésű + mozgás + napi 4-5-szöri étkezés persze módjával. A szénhidrátot tegyük reggelre, délelőttre. Szerintem hülyeség egy hónap alatt ennyit fogyni és nem is egészséges. Nem tesz jót a szervezetnek az biztos!
Köszi.:))
Az a baj most leálltam egy ideig lelki dolgok miatt és ugye nem könnyű az újrakezdés... De most már csakazértis!!! :D
Hú, hát ez nagyon szép eredmény.
Akkor ez még meg is lesz ebben az évben :) Karácsonykor meg szilveszterkor már dőzsölhetsz egy kicsit :)
Miért gyakran a gyorsaságra élezik ki a dolgot a fogyni vágyók?
Így megterhelhetik a szervezetüket...
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?
- Tudna nekem valaki egy olyan személyre szabott diétát írni, amivel nyárig 10kg-ot letudnék fogyni?
- Melyik az a diéta, amivel "jól" lehet fogyni, és mellette nem kell sokat sportolni?
- Melyik az a módszer vagy DVD, amivel a leghamarabb le lehet fogyni fenékből és combból?