Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót. (tudásbázis kérdés)
nyilván a szénhidrát megvonástól lemegy a zsír, de azért attól nem sok izmot fogsz építeni, hogy elgyalogolsz a buszmegállóig meg vissza:)
a "puccos edzőtermek" abban segítenek, hogy izmod is legyen (maradjon), és ne csak úgy plötyi módon legyél sovány, hanem ki is nézz valahogy. meg hogy jobb legyen a közérzeted, egészségesebb legyél.
kérdés persze, hogy ki mit szeretne, az biztos, hogy az atkins féle dolog működik abból a szempontból, hogy felhasználja a szervezet az elraktározott zsírt.
Sziasztok
Mostmár régóta olvasgatom a hozzászólásokat és hát ha elfogadtok egy jó tanácsot elsősorban a KITARTÁS ami a fejben dől el másodsorban mindig keveset enni mindenből!!!!és sok mozgás SOHA nem szabad a mozgást elhagyni!!!!
Én pedig az egészséges étrendre, és a sok mozgásra esküszöm!
Egy év alatt mínusz 20 kg, 16 évesen.
spinningelni kell! na de nemám csak úgy simán:)
gyógynövény, vagy talán bioboltban már nem tudom venni kell paprikakrémet és a decathlonba izzasztó nacit. na ezzel a hármas kombinácioval olvadnak a centik az tuti.
én heti 3 szor jártam volt rajtam 5-6 kilo plusz 2 hónap alatt kockás hasam, izmos combom és jóval formásabb és keményebb fenekem. nyáron sajnos abbahagytam de most uj lendülettel én is elkezdtem:)
Most a futópadon godolkodok, de szerintem egy-két napig csinálnám, aztán úgy porosodna be...
Jobb szerintem a szabadba futni, mert ha valameddig már elfutottál onnan vissza is kell valahogy jönni:D:D:D:D
Szerintem a biciklizés, futás, amitől hamar le lehet adni a kilókat. Csak az embernek se ideje, se kedve nincs nagyon hozzá...:(
Egy hétig minden nap tekertem egy órát, azalatt az egy hét alatt majdnem lement 3 kiló. Délutános voltam, délelőtt tekertem.
Aztán következő héten délelőttös voltam, egyszer se mentem el bicózni, visszajött mind a 3 kiló:(
Sziasztok!
Én a 90 napos diétára teszem le a voksomat.
14 kilót fogytam , és nem kell éhezni. És nem kell lemondani a csokiról se, minden negyedik nap van széhidrát nap, akkor bármit ehetsz amit szeretsz.Szerintem fejben kell eldönteni, hogy az ember le akar fogyni. Ja és ha végea kilencven napnak akkor is ésszel kell étkezni.
ha rákeresel a googleban, hogy shaolin diéta, a második találat. nem tudom bemásolni, mert a femina oldaláról nem lehet, linkelni meg nem szeretnék, mert kirúgnak a végén, és nem is reklámozni akarom az oldalt.
a diéta lényege amúgy az, hogy szigorúan kell venni a napi ötszöri, három óránkénti étkezést, gyümölcsök, zöldségek, szénhidrát barna rizs, fehérje hüvelyesek. szigorú, de be lehet tartani.
a femina shaolin diétája fenomenális, egy hét alatt a 4 kiló simán leröppent (pedig nem volt olyan sok súlyfölöslegem ám!) és tényleg méregtelenített, erősnek, energikusnak és olyan tisztának éreztem magam.
aktív sport mellett !
Szia!
Én fél év alatt fogytam 27 kilót.
Semmi mást nem csináltam csak odafigyeltem arra hogy mikor és mit eszem és sokat sportoltam.Ennyi.
Én évekkel ezelőtt, mikor még volt időm rá, Bíró Icára tornáztam minden nap. Akinek van rá ideje, csak ajánlani tudom, heti két kiló lement úgy, hogy nem kellett figyelnem arra, mit eszem.
Most a 10 pontos diétát kezdtem el, nem tudom, hat-e, de a többi kúra nekem túl bonyolult, mert nincs időm még magamnak külön főzni.
További ajánlott fórumok:
- Pont nekem ne sikerülne?!
- Létezik az, hogy van egy aránylag rendes ember és mégis senki sem kedveli?
- Tudna valaki Horvátországban egy olyan helyet, ahol szép a tengerpart, és aránylag elfogadhatóak az apartman árak? 2 felnőtt, egy gyerek.
- Melyik ételszállító céget ajánljátok? Hol főznek finomat és aránylag nem túl drágán? Köszi előre is!
- Ha sikerülne a kistesó, de közben lejárna a gyesem, és még pocakban lenne, akkor onnantól hogyan tovább?
- Félig-meddig sikerülnek a kívánságaim. 😆