Tudna valaki Horvátországban egy olyan helyet, ahol szép a tengerpart, és aránylag elfogadhatóak az apartman árak? 2 felnőtt, egy gyerek. (tudásbázis)
Sziasztok!
Augusztus 22.-től szeretnénk Horvátországban nyaralni utazási iroda által vagy egyénileg telekocsis lehetőséggel elfogadható árban. Tapasztalatokat és ajánlatokat kérek szépen, köszönöm! :)
A szomszédomnak Zadar környékén van kiadó nyaralója,
ha érdekel priviben szívesen informállak!
Én csak idetévedtem, de megnéztem a csodálatos fotókat. Én is bele tudnék szeretni ebbe a gyönyörűségbe!
Már 2x láttam,mert a férjemnek is megmutattam, hátha egyszer...
görögország is csudaszép, de én maradok a horvátoknál:)
kényelmi és praktikus okoból is. és a tenger is ugyanolyan:)
nem vagyok mászkálós fajta, szal, a bícs és a kávézók teljesen megfelelnek, mint nyaralás:)
és fele annyiba kerül. 1 hét görög, az 2 hét hországi királyság:))
bátrak vagyok!:)
én meg beszari...
nem mernék elindulni kész terv nélkül:)
de biztos nagyon jól sikerült nektek is!!
ha még aktuális, akkor tudok ajánlani apartmant (én már másodszor megyek oda, és nagyok bevált) napi 80 euro (főszezonban), légkondis, külön hálószoba franciaággyal, nappali egy kinyitható 2 sze. kanapéval, hűtő, konyha, főzőlappal, edények, evőeszközök, füdrőszoba tusolóval, tévé, nagy terasz, és a part (köves, de kényelmes) kb 5-6 méterre van.
a hely selce, crikvenica után 2 km-re, budapesttől kb. 510 km.
Nagyon köszönöm.Milyen szállásban laktatok?
A tengerpart könnyen megközelíthető volt?
Ha rá érsz írnál kicsit bővebben róla?
rthető, persze. Csak ha valaki publikál - és legyen az csak egy fórum - írjon helyesen...
Amúgy keresőmotorok megfelelő használata csodákra képes, én például a google segítségével ezt találtam:
Tekerj lejjebb külföldhöz:
"Horvátország - Villas Rubin üdülőterület (Rovinj)
Horvátország nyugati részén fekvő Rovinj üdülő- és idegenforgalmi központtól 2-3 km-nyire több négyzetkilométernyi területen elterülő camping. Mozgássérült kiépítettség szempontjából kiváló, az étteremtől az uszodáig az egész terület akadálymentesített..."
(Láttam, a hoxa rosszul tördeli, talán most jobb lesz.)
Köszönöm.Fogalmam sincs mennyit szánjak rá,azért érdeklődöm olyanoktól akik ismerik az árakat,és a környéket.Férjem eléggé mozgáskorlátozott,ezért olyan helyet kell keresnünk ahol könnyű és nem túl hosszú az út a szállástól a tengerpartig.
Az általad ajánlott oldalakat is átnézem,mégegyszer köszönöm.
www.hurra-nyaralunk.hu
Van egy horvàth utazäsi oldal is,de az nem jut az eszembe,az àrak közel egyformàk,kérdés mennyit szànsz rà,szinte mindegy hova mentek,mindenütt szép.Losinj-talän.
w.limba.com
w.portal-croatia.com
w.adriatic.hr
Talàn ez az utolso adja legnagyobb vàlasztékot.
További ajánlott fórumok:
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Valakinek volt már tengerparti esküvője Horvátországban Makarska környékén?
- Tudja esetleg valaki, hogy Horvátországban pontosan Splitben a tengerparton lehet-e sátorozni legálisan?
- A határhoz aránylag közelebb mik a legjobb, legszebb elérhető árú tengerpartok?
- Gyerekbarát szállást, tengerpartot tudtok ajánlani Horvátországban vagy Olaszországban?