Melyik az a diéta, amivel "jól" lehet fogyni, és mellette nem kell sokat sportolni? (tudásbázis kérdés)
Így nem kell félni, HOGY visszajön a szalonna.
(bocsesz kimaradt a HOGY)
Szerintem mozgás nélkül egyik diéta sem hatásos és főleg nem tartós.
Van egy ismerősöm aki a 90 naposat végigcsinálta, majd visszahízott többet mint amit leadott.
Én egyszer végigcsináltam a 90 naposat (na jó majdnem végig), és akkor 10 kg-ot fogytam tőle, bár volt mellette egy minimális mozgás is...
Amúgy szerintem bármelyiktől fogyhatsz mozgás nélkül is, csak akkor arra fel kell készülnöd, hogy nem csak zsírt, hanem izmot is veszíteni fogsz.
azért,mert volt egy 8nmmes,és egy 4mmes.A 8mmest tegnap széttörték ,de a közepe megmaradt...és az nem tudják hogy mekkora.A 4mmesnek neki sem álltak,de arra még van esély h ki lehet pisilni,de a másikat nem tudják mekkora.És azt mondták ha futok,akkor elindulhat és mi van ha elekad?akkor már csak műteni lehet....
Nektek mekkora volt?
Szétválasztó diéta, másnéven 90 napos
Egyébként nem értem miért ne sportolhatnál vesekővel családban nekünk is volt és sose mondták, hogy ne lehetne.
További ajánlott fórumok:
- 7napig tartó lébőjt kúrától mennyit lehet fogyni? (persze mellette 1,5 óra sport is van)
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?
- Szerintetek futással lehet fogyni sokat? Ha mellette nem eszek már este!