Mivel lehet hatekonyan kezelni a kisgyerekeknel a torokban megjeleno aftat? (tudásbázis)
11. macoka3
2008. febr. 18. 18:02
bioptron lámpa rendszeres használatát javaslom!Mellékhatásoktól mentes:-)
10. tundicicca
2008. febr. 18. 16:47
Nekem szülés után havonta jött afta a mandulámra!Én a gyerek ( akkor újszülött ),szájpenész elleni ecsetelőjét kaptam,azzal kellett gargalizálnom,vagy bekennem!Nagyon jó volt,másnapra nem volt ott az afta!Én ezt tudom javasolni,és mivel eleve szájpenész elleni,biztos jó gyereknek is!
9. b826c5a02d
2007. jún. 22. 16:20
Nagyon hatékony gyógymód / és természetes/ Ha Grapefruitmag cseppel gargalizál a gyerkőc.
Szerintem legjobb az ÖKONET-es Grapefruit, mert nem keserű / nem úgy mint a többi/ és ha lenyeli a gyerkőc se lesz probléma.
Én ilyen problémára mindig ezt használom, bár eva1229 válaszát olvasva rá kellett jönnöm, hogy mióta mi is több immunerősitőt használunk nincs olyan gyakorisággal.
Egyébként a Grapefruitmag csepp immunerősitő is hiszen nagyon magas a C vitamin tartalma.
8. Huncutka84
2007. jún. 22. 10:48
Az öcsémnek a doktornő egy fülpiszkával kivakarta, nyomta az aftát a manduláján... akkor nagyon fájt neki. Aztán mi is ecseteltük és kb 2 nap múlva színe sem volt...
7. ildiko0914 (válaszként erre: 6. - Tina68)
2007. jún. 22. 10:35
igen, afta ,mert gyerekorvos mar latta es nem tuszos mandula, csak epp hatekony kezelest nem kaptunk, es eleg fajdalmas es hosszu folyamat a gyogyulas, mivel a mandulan van nehezen erheto el, pl ecsetelovel, a
spray-vel nem is lehet megkozleiteni
6. tina68
2007. jún. 22. 10:23
Biztos, hogy afta? Nem tüsszös mandula? Mutasd meg a gyerekorvosnak szerintem, ő tud adni valamit rá. Bár mi évek óta nem szedünk gyógyszereket, én a mai cikkben megjelent gyógynövény termékeit használom. Abban van egy spray amit ilyenkor lehet használni. 1-2 nap alatt elmúlik.
5. 754c7e07c3
2007. jún. 22. 09:38
A kisfiamnak egyszer volt aftája, és a doki írt fel ecsetelőt, ami nagyon keserű volt, de pár nap alatt elmulasztotta a hólyagokat.
4. eva1229
2007. jún. 22. 09:35
Azt mondják az afta csak akkor jelenik meg ha vki immun gyenge, ezért sok multivitamint is kell enni, nekem is azóta nincs , amióta ezt szedek. Előtte sokszor megjelent, és bizony nagyon fájdalmas is tud lenni. Nekem annak idején még a glykoseptet (nem biztos, hogy helyesen írtam le a nevét) is ajánlották.
3. Bernuska
2007. jún. 22. 09:29
mi az az afta :) ???
2. velheim
2007. jún. 22. 09:28
Gyógyszertárban tudtommal recept nélkül is kapható phlogosol oldattal szoktam én. Vízbe vagy kamillateába néhány csepp ebből, fogmosás után gargalizálok, meg öblögetek (utána kiköpöm, nem nyelem le :)) hogy gyermekeknek lehet-e, talán a patikában meg tudják mondani.
1. ildiko0914
2007. jún. 22. 09:18
Mivel lehet hatekonyan kezelni a kisgyerekeknel a torokban megjeleno aftat?
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?