Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű? (tudásbázis)
Költözés miatt sajnos meg kell válnunk házi kedvencünktől.
Ingyen,ajándék ba adnánk jó helyre,esetleg családhoz,kisgyermekhez kiskutyánkat,Lüszikét.9 hónapos palotapincsi és bolognese keverék kislány.Minden oltással rendelkezik.
Érdeklődni: 20/4673283
beagle!!!
Nála több szeretetet talán még ember sem ad!! Okos, szeretnivaló, szerető kutya, csak nevelni kell rendesen! A beagle életforma, akinek ilyen kutyája van, sokat nevet és sosem szomorkodik!
Bischon Hawaneist.
Mondjuk, nem kertben tartandó kutyus, de az egyik legmegbízhatóbb és gyerekbarátabb kutya.:)
Nekem is két tacskóm volt imádtam őket sajnos 16 illetve 15 évesen itt hagytak minket. Egy év várakozás után már nagyon vágytam egy újabb kiskutyára. Kaptam a férjemtől egy francia bulldog kiskutyát über rossz!!!! Egyszerűen meghalunk néha a nevetéstől, hogy játszik a kisebbik fiunkkal.
Olyanok együtt mint egy oviscsoport.
Számunkra ez volt a legjobb választás.
MINDEN GYERMEK AMELYIK KOZELEBE ALLAT VAN SOKKAL NAGYOBB FELELOSEGTUDATTAL RENDELKEZIK.....
Ha oltva vannak a kutyak s felnott is van a kozelben akkor minden OK.
En ajanlanak tobb kutyafajtat gyermek melle
Beagle, nagyon helyesek es imadjak a kolykoket
Labrador,ovja es szereti oket
Westhighland terrier, jatekosok es hihetetlenul aranyosak
Nekünk 2 pulink van egy fiú és egy lány. Imádjuk őket!! Senkit nem engednek be, ha idegen jönne be szó nélkül beleharapnak, velünk pedig kezes bárányok, imádják a gyerekeket, idegen gyerekeket - érdekes módon - nem bántanak:)).
Nem is tudnám pulik nélkül elképzelni az életet, mások mint a többi kutya sokkal jobban ragaszkodnak, és sokkal jobban szeretik a gazdájukat mint az átlag kutyák. Szerintem kisgyerek mellé kiváló. Épp pár hete ajándékoztunk kisgyerekes családba pulit és ott is imádja kisgyerek és a kutya is imádja őt, együtt játszanak:)). Nagyon aranyosak!!
Szerintem kisgyerek mellé kiváló a puli.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Kisfiam kiskutyát szeretne Karácsonyra a Jézuskától...!
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Miért nem ajánlott kisgyerek mellé kiskutyát venni?
- Egy 2 éves kisgyerek milyen családi programnak örülne?