Egy 2 éves kisgyerek milyen családi programnak örülne? (tudásbázis)
Na most előállt az a helyzet, hogy vén fejjel irigylem a kicsike fiadat, mert nekem bezzeg senki nem mutogatott öntözőrendszert!!! Még felnőttként sem, talán egyszer láttam csak vonatablakból. Pedig elnézegetném szívesen.
A fiamat, két éves korában, boldoggá lehetett tenni buszozással is.
Az én két éves fiam, na jó, két és fél, imád kavicsozni, imádja a vonatokat, meg az öntözőrendszereket..és a kukákat.
Ha tudod mit szeret, és azt beleveszed a programba, akkor tuti jól érzi majd magát. :D
Ilyen pici korban annak örül, ha ott van körülötte a család, és vidámság van, jó idő. A hajókázás jó program, de lehetőleg rövid ideig tartó legyen, mert a kicsit a hajón nem lehet elengedni mászkálni, járkálni.
Jó lehet egy piknikezés is olyan helyen, ahol nagy szabad terület van, és ahol labdázhat, játszhat, de le is ülhet a füvön, és mindig más-más családtag foglalkozik vele.
Ha jó az idő, egy szuper játszótéren gyerek, felnőtt jól érzi magát. Ha esős, akkor ugyan ez játszóházban.
Esetleg egy nem túl hosszú állatkerti kirándulás.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?
- Milyen családi programnak örülne egy 11 éves kisfiú a születésnapján?