Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
Szia !
Szerintem a a zöld tea mennyiség egy kicsit sok.
Még lehetne citromos vízet inni, mivel az is fogyaszt.
Higgyétek el kell reggelizni, rendesen ebédelni és inkább az esti evést egy joghurtra korlátozni, amit legalább 6 óráig kell elfogyasztani. Utána már semmit. Számolni kell a megevett étel kalóriáját. Hihetetlen, hogy mit meg bírunk enni.
A minap jött egy nagyon jó süti recept, kiszámoltam a kalória értékét 6000 felett volt. Nem akartam elhinni. Tehát ha abból csak egy kis szeletet megeszünk az már minimum 200-300 kalória.
Egy 3 az egyben kávé 75 kalória. Nem is gondolnánk.
Fogyókúrások!
Én úgy fogytam le régebben is 20kg, hogy egy nap csak egyszer eszek délben. A kenyeret, édességet, colát kerülöm! Persze orvos megvizsgál közben, hogy minden rendben van e. Nekem ez vált be, magamtól találtam ki, mert akármit próbáltam nem sikerült! Igaz most elhagytam magamés visszahíztam, de két hete elkezdtem megint és már 7 kg-tól szabadultam meg!
Igérem írni fogok, még ma este, csak mostanában állandóan rohanok, de nem felejtettem el h válaszoljak. Örülök h meg akarsz ismerni. Várom a további üzeneted.
Puszika
sZIA!!!
Köszi az üzeneted. Jó neked h tudod tartani a súlyod, nekem még nem megy, na de elősször le kell fogyni és csak az után jöhet a súlymegtartás.
Jól vagyok, a fogyókúra is megy, remélem így is marad. Ma mondjuk sokat ettem, na de holnap bőjtölök.
Te h vagy?
Pussssz
Húúúúú.............
Most néztem meg a képedet bocci85. Nagyon jól nézel ki. Sokat kellett fogynod, vagy semmit? Írj egy pucit magadról, hogy neked hogy ment a fogyizás.
Köszi:)
Pusssssssssssssz
Köszike:)
Tegnap vettem reductil étvágycsökkentő gyógyszert, azt olvastam, hogy nagyon jó. Hát meglátjuk. Te szedsz valamit?
Én is úgy érzem hogy sikerülni fog, nagyon elszánt vagyok, csak már annyira szeretnék a végén lenni na de az az idő is eljön majd.
Na puszi!!!
Csak ügyesen:)
Köszike:)
azon a képen 65 kg vagyok, de a naplómban van egy kép amelyiken jól látszik a sok plusz.
Pihenj sokat:)
Szia bocci85!!!
Hú már rég hoxáztam!
Eddig bírom jól, kb 2 kg ment le egy hét alatt ami szerintem nagyon jó.
Nem adom fel, muszály lemenjen a sok plusz, csak most a mozgást szönetelem kicsit, mert elkaptam egy fránya vírust és kicsit legyengültem, de holnap már mozgok is:)
Veled mi van?
puszkó
Sziasztok!
Nekem az a fő gondom, h minden nap du+este sokat eszem. Nem vagyok fizikailag éhes, inkább csak nagyon erős ehetnékem van. Emiatt szedtem fel sajna 20 kilót. Hogy tudnám ezt a fura éhséget csillapítani? Használt valakinek h étkezés előtt citromlevet ivott?
köszönöm a segítséget
Szia! Kösz a biztatást bocci85:)
Mos nekiállok keményen és meglátjuk, remélem végig tudom csinálni.
pusszy
Szai Zsazsa! A legjobb helyre jöttél, én is itt kapom a pozitív megerősítést!:-)
Tornázz, fogd vissza magada a kajálásban és menni fog. Már ma jobb csaj vagy, mint tegnap, mert elhatározást tettél. :-)
Egyébként ez a szétválasztás csak annak látszik. Azt írja, hogy van fehérje, szénhidrát, keményítő, gyümölcsnap. A gyümölcs az mi? Az szénhidrát. A keményítő az mi? Az is szénhidrát. Egyszerű, minden szénhidrátnak számít, ami a földből nőtt ki vagy abból készült. Akkor hol is van a szétválasztás? Erre van egy jobb megoldás, ha mindenképpen válogatni akar az ember, bár szerintem felesleges. Az olyan ételeket, amik gyors felszívódásúak, azokat esszük előbb és a lassúakat utána, persze egy étkezésen belül. Ennyi az egész.
A fenti rész az oldalon található cikkből ollóztam ki.
Már nem tudja az ember lánya kinek higgyen.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet hatékonyan penészmentesíteni?
- Először lesz mosogatógépem, segítenétek, hogyan használjam hatékonyan?
- Hogyan felejtsünk el valakit gyorsan, hatékonyan? :)
- Hogyan lehet egy 8 hetes hasfájós babán gyorsan és hatékonyan segiteni?
- Hogyan lehet hatékonyan tanulni(suli)?
- Hogyan lehet hatékonyan tanulni?