Hogyan lehet hasból fogyni? (beszélgetős fórum)
örülök... :/
akk esetleg privátba megírhatod, ha tudod a dvd címét vagy vmi kis segítséget h tudom megtalálni.
köszönöm :)
Szénhidrát mellőzése, nekem ez vált be...
Se tészta, se cukor, se kenyér...
Másfél hónap alatt 10 kilót fogytam :))))
Hozzászólok én is. Én 2010 tavasza óta edzem és diétázom, kis megszakításokkal, lazításokkal közben. 2010 tavasza fogyókúra előtt: 105kg, most 82kg és folytatom. Közben jött pár kiló vissza lazításkor, de nem sok. És az újra nekilendülésekkor még az előző alá tudtam menni. A hasamat szörnyűnek látom, ennyi fogyás után is. Két gyereket szültem.
A diéta: cukor, édesség teljesen kihagyva, teljes kiőrlésű pékáru. Kis kalóriatartalmú ételek fogyasztása kis mennyiségben. Vacsora kihagyva. Zsírégető teákat fogyasztok mellette, anyagcserét kedvezően segíti.
A torna: Nálam a favorit a gumiszalagos tornagyakorlatok. Két gyakorlatsor váltakozik, 1. és 2. nap. 1. nap karizmok, mellizmok, has, csípő. Második nap comb, fenék. Van bemelegítés ée nyújtó gyakorlatok is. Norbi dvd-is próbáltam, az kemény. És kaptam egy hastánc dvd-t, ami a hastáncra épülő fitnessz és zsírégető gyakorlatsor kétszer fél órában. Ha edzem általában 1 órát végig edzem itthon.
Apadt a hasam sokat, meg a combom stb. de még nem tetszik, és kicsit laza a bőröm. Edzeni kell megint. Én kicsit átestem a ló túlsó oldalára, alig ettem, emiatt rosszul voltam, szédültem stb.
Edzésnél túlhajtottam magam, eltünjön a csúnya hasam. Mikor megfájdult a hasam, elfelejtettem a nagyon sok ével ezelőtti köldöksérvműtétem, ( kisebb lányommal való terhességemkor kaptam, utána nemsokkal megműtve. Ennek 19 éve.) Majdnem kiújult. Abba kellet hagynom az edzést, fájdalmaim voltak a hasamban. Aztán mikor újra akartam kezdeni az edzést, akkor meg a betegség döntött le. mivel alig étkeztem, így legyengült a szervezetem, és felkeni sem tudtam egy ideig, annyira ledöntött a vírus, még most sem vagyok igazán jól. És így egy ideje nem mertem edzeni. Most egy ici- picivel több kalóriát viszek be, többet eszem. Tervezem újra a napi egy óra edzést, és csökkenteni megint a kalóriát, az evést, ha bírom.
Biztos, hogy nem a legjobban csinálom, de sikerül fogynom és centiben lejjebbb mennem.
Biztos van a fen leírtakban olyan ami jó és olyan amit helytelenül csináltam. Hisz, akor nem betegedtem volna meg tőle.
Talán tanulságnak is jó volt leírnom.
eleinte én is csak 10-20 percet bírtam, akkor is 2x séta volt kb fél percig. fokozatosan fog menni a futás időre és távra, ne akarj egyből km-eket futni :) az, hogy kinél menniy idő múlva látszik, mondom, emberfüggő.
sportolj és majd beindul a fogyás, hidd el.
kitartás! :)
Köszönöm mindenkinek!
Nagyon jó videók és tanácsok!!!
Még egyszer köszi :)
ne haragudj, a "fordításokon" átsiklott a szemem :)
bocsi. :)
"törzsdöntéseket és fordításokat csinálsz" én is írtam.....
de tényleg nagyon bejön...mert nagyon szépen lement a hasam
igaz fogytam is 12kilót :)