Hogyan lehet fenékről fogyni? (tudásbázis kérdés)
kipróbálom,köszönöm,és persze a többieknek is.:)
várok még ötleteket!
Nekem emberem testepito, o szokott "okitani" :) Napi 4000-9000 kaloriat megeszik megis csupa karcsu "izom" a draga :)
Sajnos nincs idom itt bringazni, pedig otthon szerettem... en lejarok a konditerembe heti 4-5x es amihez eppen kedvem van, bar kis suly mindig van benne :)
Van egy jó kis gyakorlat, amit nehéz leírni, de a mellékelt kép segítségével könnyebb elképzelni.
Z-ülésben leülsz (itt egy gyerek mutatja be). Annyi különbséggel, hogy a képen elöl lévő lábat teljesen magad alá húzod, úgymond a sarkadon ülsz. A másikat, ami a képen hátsónak látszik, felváltva előre-hátra hozod kinyújtva. Közben a kezekkel lehet a talajon támaszkodni. Nagyon hatásos egyidőben lábakra, derékra, fenékre, csípőre. 25 ismétlést szoktunk végezni mkét oldalra.
..igen, en sem lattam meg kover es egyben izmos embert..
..mondjuk az is igaz, hogy ha kell az energia, azt mindenhonnan elveszi a szervezet (en nem fogyokurazom, csak erdekes volt a mondat, amit irt , hogy nincs helyi fogyas, es, hogy zsir alatt no az izom; en fittentartas vegett bringazom napi 1 orat, es csinalok 100 felulest, meg ules helyett egy kis lepcsozes..)
Én mindig fenékről fogyok először. Aztán mell, comb, has, ebben a sorrendben :)
Mozgás szempontjából csak steppert hajtok, és őrülten diétázom, amikor szükségesnek látom.
Elvileg mindenkinek van egy olyan testrésze,ahova a legkönnyebben hízik,és onnan fogy le a legnehezebben-nekem ez a fenekem.
Szóval akkor miután lefogytam a hasamról-combomról,egyéb testrészekről teljesen,utána fogok fenékről?Vagy hogy van ez?
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom őket.:)
Van hullahoppkarikám,de nem tudom használni,egyet tekerek és leesik.:D
kicsit elgondolkodtam, hogy 8 nap alatt 11 kilot fogytal, majd tovabb olvastam, a kov. hozzaszolasodig, hogy 78 nap alatt...:)
egyebkent en azt olvastam egy masik forumban, hogy allva kell bringazni..az lehet, hogy jo lenne neked is (marmint a foruminditonak)
Szia!
Nekem ami nagyon hamar segített sokat.
- futás
- rengeteg béka szökdelés (na az gyilkos, úgy összeugrik a popsid)
Hasról úgy fogytam,hogy nem ettem,ennyi a titok-nálam.:D
Futok heti 4x,általában heti 1x biciklizek 20-30-km-t,de így is undorítóan hatalmas hátsóm van.60 kg vagyok,más testrészemmel nincs bajom csak ez...
a tornagyakorlatot kipróbálom,köszönöm a válaszokat,várom továbbra is!:)
Mozgással.
Pl. Futás, Biciklizés
1,5 hónap alatt fogytam 6 kg-t,úgy hogy nem ettem 6 után és minden nap mozogtam,főleg hasról-combokról,viszont a fenekem változatlanul hatalmas,és onnan nem megy le.
Futok,görkorizok,biciklizek,de nem megy.:/