Azért több a semminél amit itt írtak, kicsit közelebb jutottam a válaszhoz. Mostmár azt is tudom hogy több alkalom is lehet akár. Köszönöm mindenki válaszát!
Nekem a fenti bal hetest gyokereztek ki EGYSZERRE!
Cirka 3 orat ultem tatott szajjal a fogorvosi szekben egy nyalszivoval. Szunet vagy egyetlen szajcsukas nelkul zajlott az esemeny. Azt hittem soha tobbet nem csukhatom be szamat...es nem is elem tul az egeszet, de hat itt vagyok.:)
Nekem egy évig tartott. 3 fogorvost fogyasztottam el közben, és a végén ugyan betömték, de mivel görbe a gyökér, bármikor begyulladhat és akkor húzni kell. Ennek 5 éve, a fogam még megvan
Nekem 1 évig tartott 3 orvosnál a végén kihúzattam, mert egyik sem tudta megcsinálni. Amúgy attól függ hogy milyen gyorsan tisztul, mikor tudnak bele próbatömést tenni.
Alul jobboldalt kell a legutolsó rágófogam gyökér kezelni.
Annak 4 gyökere van, és ez azt jelenti hogy 4alkalommal kell mennem kezelésre? Sajnos ezt már 3éve meg kellett volna tennem, azóta is érzékeny a hidegre főleg. Csak az a legszomorúbb hogy az előtte levő jó fogamat húzta ki annak idején, és ezt kellett volna megmenteni. .