Töméscsere vagy gyökérkezelés? (beszélgetés)
sziasztok...eddig jol birta a fogam..januar 11 en megkapta a vegleges gyökertomest, nem is volt vele baj..de mostanaban kb 2-3 napja nagyon erzekeny lett:(
ez normalis?
tulajdonkeppen nem hidegre, nem melegre ..csak ugy spontan egesz nap erzem....eleg kellemetlen mar mar fajdalom hataran van:(
Nem fog fájni ! Kiszedték az ideget, nincs, ami fájjon ! :) Nyugi ! :)
Szép Karácsonyod lesz, fogfájásmentes ! :)
Igen, olyan is van, amelyiket több, mint 30 éve gyökérkezelték. Egyikkel sincs panaszom.
Nekem is egyik kismetszőmet gyökérkezelték, azzal sincs semmi baj.
Meg fog nyugodni a fogad ! :)
Igen, nekem utána sosem fájt már.
irtad, hogy Neked már több gyk fogad van...abszolút panaszmentes vagy velük?
és már sok éve?
Neked is van ilyen frontfogad gyökérkezelve?
Eddig még jó, nem kellett ma még fájdalomcsillapító...úgy tompán még érzem, hogy megpizskálták a fogat...az érzékenység jön megy benne...de gondolom ez még totál normális?
Neked egyből megszűntek minden tüneteid 100%?
Ja, igen, ha ennyi mindenre gondolok. Csak az injekciótól a székből kiszállásig számítottam RTG és kofferdam nélkül.
Hogy vagy ma ?
megjottem...probalta a doki megmenteni, hatha nem kell gyk...de mikor megnyitotta a pulpat, latta hogy milyen a belseje...akkor mondta hogy mar haldoklik a fogam..tehat gyk kell.... semmit nem ereztem...azt mondta csak kicsit furt (nekem ugy tunt, hogy szetfurja a fejemet)...szerinte tokeletesen ki tudta tisztitani...es le tudta volna tomni vegleges tomessel is..de inkabb gyogytomest tett bele es ideiglenes tomest
remélem ejszaka nem fog nagyon fajni:(
nem, meg nem lesz benne a gyokertomes...mondjuk nekem szimpatikus hogy ilyen sokaig csinaljak...gondolom ez jo jel?
igen mondtak..nagyon nagyon draga...
Ez nem igaz ! Egyáltalán nem fog fájni ! Ez egy metszőfog, rendesen ki tudják tisztítani, nem marad bent semmi az idegből !
Tegnap semmit nem csináltak ?
További ajánlott fórumok:
- Foghúzás vagy gyökérkezelés?
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Mivel jár egy gyökérkezelés? Mennyire fájdalmas?
- Melyik a jobb választás fájós fog esetén, gyökérkezelés vagy húzás?
- A kézi vagy gépi gyökérkezelés a jobb?
- Letört egy gyökérkezelt, tömött fogamból egy darab szerintetek lehet újraépíteni vagy ki kell húzni?