Egy fog gyökérkezelése hány alkalom? (tudásbázis)
Minden alkalom\ kezelés utan fizetni kell. Es változó az összeg. Sajna én lassan 8 honapja minden hónapban kétszer járok, szóval sajna képben vagyok. De mar csak egy fog van hatra.
Az ár fugg attol is h hany csatornás a fog, mennyi anyagot kellett elenyomni. Illetve fogankent is változik. De nincs egy árlista ami alapjan tudnád az árakat? Nekem a legelső gyokerkezelesnel elmondtak az anyagi oldalát. Szoval engem nem lepett meg h mindig kell fizetni es mindig különböző árakat. Persze az árak a kihirdetett\honlapon megtalálható árak alapjan lettek elkerve tolem.
Szia. Nekem mindig a következőképp zajlott( eddig három gyokerkezelt fogam van sajnos)
Első alkalom: Furas, kiszedik\elegetik az idegeket, tesz bee gyogytomest.
Masodik alkalom: Gyogytomes kiszed es betomi a fogcsatornakat es rátesz ideiglenes tömést megint
Harmadik alkalom: Mintavetel betethez
Negyedik alkalom: Fog ragasztas
Azert igy csináljuk mé azt mondta ha csak ratomne a tetejére akkor előfordulhat h szettorik a fog.
Mondjuk igy vagy 40.000rel dragabb de nem erdekel. A lenyeg h 20 ev múlva is meglegyen a fogam :)
Viszont van olyan ismerősöm akinek ketszer - háromszor csak gyogytomest tettek mert annyit ramaty állapotban volt a foga, hogy ott azon ment az izgulás h ki kell majd huzni. De szerencsere megmenekült a foga. Ellenben csak azzal az egy fogával volt vagy 6x tutira.
Mondjuk az első gyokerkezelesnel nekem sima tömést tettek es az is volt három alkalom. Szóval sajnos ez nem olyan mint a sima fogtomes.
Nekem egyszer 8 vagy 10 alkalom volt, már nem is emlékszem kristálytisztán.
A fogam megmentették, szuperált vagy 15 évig utána.